Numer konta bankowego 782[zasłonięte]000500[zasłonięte]50070[zasłonięte]117
Witam Państwa na naszych aukcjach.
Zakup towarów na naszych aukcjach jest równoznaczny z akceptacją tego regulaminu.
1.Po zakupie prosimy o wypełnienie formularza dostawy i umieszczenia tam ewentualnego innego adresu do wysyłki.Każda zmiana adresu przesłanego w mailu nie będzie uwzględniona. Jedynie możemy uwzględnić po informacji telefonicznej. 2. Na wpłatę po zakuie czekamy do 14 dni, po tym czasie zwracamy się do Allegro o zwrot prowizji, jeżeli chcieliby Państwo wydłużyć ten okres- prosimy o telefon. 3.Towar wysyłamy w dniu następnym po zaksięgowaniu wpłaty na koncie, Wysyłamy towar za pośrednictwem Poczty Polskiej, lub firmy kurierskiej Siódemki. Opłaty za przesyłkę pobieramy takie jak wyżej wymienione firmy, nie zarabiamy na wysyłce!!!!!!! Jeżeli towar nie spełnia Państwa oczekiwań zawsze można go zwrócić w terminie 7 dni od otrzymania. Prosimy wcześniej o telefon. Mamy nadzieje, ze bedziecie Państwo zadowoleni z zakupów na naszych aukcjach . Zapraszamy Serdecznie UWAGA: Jeżeli zakupili Państwo więcej niż jeden przedmiot, koszt wysyłki zależy od wagi paczki, dlatego prosimy o kontakt w celu ustalenia ostatecznego kosztu wysyłki.
|
Opis aukcji
Curry Pasty firmy Patak są wspaniałe do sporządzania marynat..Używane same lub w rozcieńczeniu z czystym jogurtem 50:50. Zamarynuj mięso w paście potem upiecz , zgriluj lub zrób barbequ. Składniki: olej roślinny, woda, kolender (12%), kmin (10%), sól, czosnek, finger, przyprawy, kurkuma, chilli, kwas octowy, kwas cytrynowy. Przykładowy przepis: Śmietanowy kurczak Korma Danie dla 2 osób Składniki: 1 łyżka stołowa oleju roślinnego 1 średnia cebula - krojona w kostkę 60g - 1/5 słoika Korma Curry Paste 250g pierś kurczaka pokrojona w kostkę 7 łyżek / 100ml śmietany 3 łyżki stołowe prażonych migdałów (opcjonalnie) 1 łyżeczka posiekanych liści kolendry 100ml wody Sposób przyrządzania: 1. Na średniej wielkości patelni, delikatnie podsmaż cebulkę do złotego koloru. 2. Wymieszaj z Korma Curry Paste, dodaj kurczaka i podsmaż. 3. Dodaj wodę, wymieszaj dobrze, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 20 minut. 4. Dodaj śmietanę i wymieszaj, podawaj przybrane prażonymi migadałami i kolendrą. Równie pyszne z wołowiną, baraniną, kurczakiem i krewetkami.
|
|