PASZTET DOMOWY z gęsich wątróbek, grzybów i śliwek
Bardzo smaczny pasztet o kremowej konsystencji i głębokim aromacie. Jeden z najlepszych
pasztetów, jakie kiedykolwiek zrobiłam. O jego smaku decyduje kilka składników: odrobina
czerwonego wina, suszone grzyby, śliwka dymna, cała gama przypraw i dodatek gęsich
wątróbek /są zawartością pasztetu w 50%/, które moim zdaniem są o wiele lepsze od kurzych.
Dodaję mięso wieprzowe - szynkę, wołowinę - pręgę i odrobina boczku. Pasztet świetnie się
kroi i dzięki tej małej śliwce w środku każdego kawałka ładnie się prezentuje. Mimo, że
przygotowanie domowego pasztetu jest droższe od kupnego w markecie, warto go u mnie
zakupić, jest o wiele smaczniejszy i z wysokogatunkowych mięs. Polecam, nie tylko na święta.
Cena 18 zł dotyczy foremki ok 250 g
Sprzedaję własne wyroby garmażeryjne; wyroby mączne - pierogi, pierogi bezglutenowe,
uszka i kluski; wyroby mięsne - pasztety z zająca, z gęsi i szlachecki tradycyjny oraz
przetwory - konfitury, dżemy i marynaty - czytaj pozostałe moje aukcje.
Zakupując produkty na moich aukcjach w kwocie powyżej 100 zł - słoiczek konfitur lub
marynat gratis, zaś powyżej 150 zł - dwa słoiczki.
Przyjmuję zamówienia świąteczne.
Wysyłka produktów od poniedziałku do środy /na Państwa życzenie w czwartek/.
Odbiór osobisty Warszawa - Ursynów.
Kupując na kilku aukcjach za przesyłkę płacisz raz /do ustalonej wagi 5 kg/.
Do każdej transakcji załączam paragon lub na życzenie fakturę Vat.
Po otrzymaniu przesyłki sprawdź ją w obecności kuriera aby reklamacja w razie problemu była
uwzględniona.
Dodatkowe info w zakładce "o mnie".
Uważam, że wszystkie najważniejsze informacje zostały przekazane, gdyby jednak
pojawiły się jakieś pytania pisz lub dzwoń.
Warszawa, ul. Małej Łąki 4( dojazd od ul. Stryjeńskich, ul. Przy Bażantarni, ul. Małcużyńskiego)
poniedziałek - piątek 7 - 17
sobota - na telefon
kom. 601 [zasłonięte] 25 97 e-mail : [zasłonięte]@gmail.com