PASZTET DOMOWY - MYŚLIWSKI Z ZAJĄCA
Prawdziwa kuchnia Polska. Mięso z dziczyzny jest o wiele pożywniejsze dla naszego organizmu niż to tradycyjne. Powinna Was ucieszyć wiadomość, że także mało kaloryczne, więc jedząc je nasza sylwetka dużo nie ucierpi. Dziczyzna ma bardzo niską zawartość tłuszczu, za to walory smakowe są nie do opisania.
Dziś polecam pasztet z zająca. Przyrządzenie jest trudne i pracochłonne, ale późniejsze skosztowanie to prawdziwy raj dla podniebienia. Składniki, które używam zaliczają się do wysokogatunkowych i świeżych, nie dodaję spulchniaczy czy zamienników. Elementami odgrywającymi główną rolę w przygotowaniu tego pasztetu są przyprawy, które nadają całości aromatu i wydobywają charakterystyczny dla tego mięsa smak. Są to głównie: jałowiec, pieprz, czosnek, rozmaryn, cząber, grzyby suszone. Zając - mięso którego używam jest pochodzenia polskiego /właśnie zaczynają się polowania/ i jest mięsem nieporównywalnie smacznym od tych importowanych nowozelandzkich czy kanadyjskich.
Polecam Wam bardzo i życzę smacznego!
Przed dokonaniem zakupu pisz - dzwoń - sprawdź dostępność w danej chwili. Pasztety piekę w soboty.
Cena 18 zł dotyczy foremki pasztetu ok 270 g.
Od kilku lat prowadzę sklep na Ursynowie. Zajmuję się sprzedażą własnych wyrobów garmażeryjnych, mącznych,
mięsnych - pasztety oraz przetworów - konfitury, dżemy i marynaty /czytaj pozostałe moje aukcje/.
Chcesz sprawdzić dostępność produktu lub odebrać zakup w późniejszych godzinach pisz , dzwoń - mieszkam w tym miejscu, bez problemu odpowiem na Twoje pytania oraz przyjdę do sklepu w wygodnym dla Ciebie czasie.
Przyjmuję zamówienia na Święta Bożego Narodzenia oraz Wielkanocy.
Nie wysyłam za pobraniem.
Wysyłka produktu od poniedziałku do środy.
Kupując na kilku aukcjach za przesyłkę płacisz raz /do ustalonej wagi/.
Do każdej transakcji załączam paragon lub na życzenie fakturę Vat.
Warszawa ul. Małej Łąki 4( dojazd od ul. Stryjeńskich, ul. Przy Bażantarni, ul. Małcużyńskiego)
poniedziałek - piątek 7 - 17
sobota 9 - 12
kom. 601 [zasłonięte] 25 97 e-mail : [zasłonięte]@gmail.com