KNORR Primerba koperkowa Primerba koperkowa Knorr jest uniwersalną przyprawą w paście i jest polecana do potraw, gdzie używa się świeżego koperek. Polecana do zup jarzynowych, pomidorowych, ogórkowej; do sosów np. koperkowego; do doprawiania marynat do ryb,a także do puree ziemniaczanego.
KNORR Primerba czerwone Pesto Primerba czerwone pesto KNORR w szczególności dobrze komponuje się z daniami kuchni włoskiej. Pasuje do makaronów, do wzmocnienia czerwonych sosów, do marynowania mięs, a także może być zastosowana jako składnik sosów do sałatek.
KNORR Primerba bazyliowa Primerba bazyliowa Knorr: głównym jej składnikiem jest szlachetna odmiana bazylii wyróżniająca się intentsywnym aromatem. Polecana do zup, bulionów, sałatek, sosów do mięsa, ryb, a także twarogu i dań z pomidorami.
KNORR Primerba czosnkowa Primerba czosnkowa Knorr znalazła zastosowanie wszędzie tam, gdzie używamy świeżego czosnku. Dzięki Primerbie czosnkowej omija nas wątpliwa przyjemność przygotowania świeżego czosnku. Polecana do zup: minestrone, pomidorowej, czosnkowej, żurku, krupniku, cebulowej, ziemniaczanej, barszczu czerwonego; do sosów: pomidorowego, bolońskiego, hiszpańskiego, myśliwskigo, czosnkowego.
KNORR Primerba grzybowa Primerba grzybowa Knorr jest produkowana ze świeżo startych pieczarek i aromatu grzybów leśnych. Polecana do zup: grzybowej, pieczarkowej, borowikowej, żurku, barszczu czerwonego, białego; do sosów: grzybowego, pieczarkowego, myśliwskiego, a także mięsa, jarzyn, makaronu, kapusty, bigosu, gulaszu, farszów, pieczeni, past mięsnych, dań jarskich, marynat
KNORR Primerba prowansalska
Primerba prowansalska Knorr to kompozycja ziół prowansalskich: czosnku, majeranku, tymianku bazylii, rozmarynu. Polecana do zup: rybnej, ogonowej, porowej, pomidorowej, gulaszowej; do sosów: pomidorowego, prowansalskiego, ziołowego, jogurtowego, majonezowego, vinaigrette, a także mięsa, ryb, jarzyn, masła, makaronu, sałatek, frutti di mare, dressingów, past serowych, marynat.
KNORR Primerba ogrodowa
Primerba ogrodowa Knorr to bogata kompozycja ziół ogrodowych: szczypiorku, pietruszki, trybuli, bazylii, lubczyku, koperku, rozmarynu, oregano, gorczycy, szalotki. Polecana do zup Minestrone, kremowych; do zimnych sosów, dipów, dressingów, warzyw, sałatek.
KNORR Primerba Pesto
Primerba Pesto Knorr: otrzymana ze świeżej bazylii, czosnku i orzeszków pinii. Szczególnie polecana do makaronów, tortellinii, do zup rybnych, owoców morza i sałatek.
KNORR Primerba włoska
Primerba włoska Knorr to mieszanka typowych włoskich ziół i przypraw: bazylii, czosnku, oregano, pietruszki, pieprzu i peperoni. Polecana jest do zup np: minestrone, pomidorowej, jarzynowej, bulionów; do sosów: bolońskiego, myśliwskiego, ziołowego, cygańskiego, a także do mięsa, pizzy, risotto, spaghetti, dressingów, różnego rodzaju past, zapiekanek, cukinii, papryki nadziewanej.
|