Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PASTRY: THE COMPLETE ART OF PASTRY MAKING Atkinson

10-04-2015, 6:53
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 107.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5166641340
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015 06:55:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33538, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28365, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57527, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35291, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01912, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33538, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28365, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57527, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35291, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01912

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pastry: The Complete Art of Pastry Making

PASTRY: THE COMPLETE ART OF PASTRY MAKING Atkinson

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Catherine Atkinson
Language: English
Publisher: Southwater
Publication Date: 16 Mar 2012
Dimensions: 22.8 x 2.5 x 29.7 cm
Format: Paperback
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: 17DA191200

 

 

This is the complete art of pastry making. This is the complete guide to successful pastry making, with 135 delicious recipes and all the essential information you need to make perfect pastry every time. It includes recipes for all the types of pastry, from shortcrust and choux to puff, strudel, hot-water crust and filo. It offers practical advice on preparing a range of tasty fillings, and recipes for great pie glazes and sauces. It includes illustrated instructions for techniques such as kneading, shaping and trimming, and lining pie tins. You can choose from well-loved classics such as Quiche Lorraine, Steak and Kidney Pie, Mississippi Mud Pie, Treacle Tart and Deep-Dish Apple Pie, all ideal for entertaining family and friends. It includes over 850 beautiful photographs, including step-by-step how-to sequences throughout. There are few people who can resist the smooth, crumbly texture of a rich fruit tart, or a warm snack encased in crisp, buttery pastry. This book contains over 135 recipes for quiches, tarts, double-crust pies, parcels and pastry cases.Choose from well-loved dishes, such as Cheese and Spinach Flan, Rich Game Pie, and Scallops and Mushrooms in a Puff Pastry Case. Sweet pastry chapters include pies and tarts made from shortcrust, choux, puff and filo pastries, and rich desserts made with chocolate and nuts. There are recipes for Summer Berry Tart, Chocolate Eclairs and Bakewell Tart. Full of fabulous ideas and packed with helpful advice, this is an essential kitchen reference.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HOW TO BAKE Paul Hollywood

 PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

 PASTRY: SAVOURY AND SWEET Michel Roux

 PASTRY Richard Bertinet

 BAKE Rachel Allen

 PATISSERIE Christophe Felder