Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PASTRY Richard Bertinet

11-03-2015, 14:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5075022884
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-03-2015 13:12:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72645, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10243, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47942, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86593, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19434, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72645, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10243, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47942, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86593, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19434

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pastry

PASTRY Richard Bertinet

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Richard Bertinet
Language: English
Publisher: Ebury Press
Publication Date: 3 May 2012
Dimensions: 24.8 x 19.2 x 2.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: AA9194C477

 

 

Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before you put your skills to the test with a mouthwatering collection of over 50 recipes. He also dismisses the myths of making pastry and gives you his top tips on how to avoid mistakes or how to put them right if you do slip up. With recipes ranging from savouries, such as Duck Pie, Pumpkin and Ricotta Tarts and Sausage Rolls, to all the sweet treats you can imagine, such as delectable Prune and Rum Tarts, Passion Fruit Cheesecakes and a sumptuous Tarte Tatin, this is every cook's pastry bible. Beautifully illustrated with line drawings and colour photography by the award-winning photographer Jean Cazals, this is an essential cookbook for every budding baker.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PATISSERIE Murielle Valette

 PASTRY: SAVOURY AND SWEET Michel Roux

 SCANDINAVIAN BAKING: LOVING BAKING AT HOME

 DOUGH Richard Bertinet

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 CRUST Richard Bertinet