| Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę Państwa o zastosowanie się do kilku wskazówek znajdujących się na stronie „o mnie”. Numer konta: dbNET 63 1910 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0485109 [zasłonięte] 403901 Do ceny kupionych przedmiotów proszę dodać koszty przesyłki. W tytule przelewu proszę napisać: Nick (nazwę) z Allegro i numery aukcji w których brali Państwo udział. Po wykonaniu przelewu proszę | | Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg! Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską. Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji) i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej. Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma. | |
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu tel. 507 [zasłonięte] 736 05-270 Marki ul. Koszalińska 16 | | Oryginalna pasta Miso jasna – japońska MIYAKO 150g Miso tradycyjna gęsta pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu i soi z solą. Często w składzie pasty znajdują się również inne dodatki. Gęsta pasta używana do przygotowania najpopularniejszej japońskiej zupy miso oraz sosów, marynowania warzyw lub mięs. Zawiera żywe, wspomagające trawienie enzymy, działa bardzo pozytywnie na równowagę między złożonymi węglowodanami, niezbędnymi kwasami tłuszczowymi, białkiem, witaminami i substancjami mineralnymi. Pasta Miso jest bardzo zdrowa, poprawia jakość krwi i limfy oraz odtruwa organizm.
Dzięki wysokiej zawartości białka oraz bogactwu witamin i substancji mineralnych, miso odgrywała najważniejszą rolę żywieniową w dawnej Japonii. Pasta miso i dziś jest bardzo rozpowszechniona w kuchni japońskiej, przygotowujemy z niej tradycyjną zupę o nazwie pasty, używamy do sosów, warzyw i mięs.
Smak i aromat zależą od wielu czynników, głównie od użytych składników i procesu fermentacji. Potraw z dodatkiem miso niewolno zagotować, ponieważ proces ten niszczy jej właściwości zdrowotne. Do potraw dodajemy ją na samym końcu przyrządzania. NIEWOLNO GOTOWAĆ! W 100g produktu: 774kJ/185kcal, Tłuszcz 4,8g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,67g, Węglowodany 25,4g w tym cukry 21g, Białko 12,3g, Sól 11,9g,
Produkcja: MIYAKO JAPAN Skład: soja 30%, ryż, sól, woda, alkohoi 2,3%, przyprawy Termin przydatności: 29.09.2016 Waga: 150 g. Waga do wysyłki (z opakowaniem): 350 g.
Dostawy do naszej firmy realizowane są kilka razy w tygodniu, ponieważ dbamy o jakość produktów i Państwa zadowolenie. Najlepszą formą płatności jest "PayU" Dziękujemy i zapraszamy na nasze inne aukcje. Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | |