Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PASTA Christopher Boswell

29-06-2015, 5:30
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 129.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405750903
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 05:30:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73269, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25896, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69410, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14285, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90041, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73269, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25896, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69410, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14285, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90041

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pasta

PASTA Christopher Boswell

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Christopher Boswell
Language: English
Publisher: Little Bookroom
Publication Date: 24 Oct 2013
Dimensions: 18 x 14.5 x 2.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 250
Condition: NEW
Product_ID: 19C[zasłonięte]69410

 

 


Even if you haven’t landed one of the coveted internships in the kitchen at the American Academy in Rome, you can have a behind-the-scenes tutorial in the way that pastas and sauces are made in its kitchen. The recipes in Pasta are arranged in the same order as the interns are taught to make them, from simple to more complex, and are organized the way Italians think about pasta, not only as fresh or dry but by the base of the sauces (oil, tomato, meat, and vegetable).
Even the most sophisticated cooks will be intrigued by chef Christopher Boswell’s engaging notes that explain what makes the flavors work together, why and how the sauces work with the pastas, and what makes a dish not only great but unforgettable.
He includes simple techniques, small refinements, and easy variations. Among the more than fifty recipes you’ll find ’nduja, a soft, spicy sausage spread from Calabria; a sauce that unexpectedly pairs basil and asparagus; delicate and refreshing summer pastas; and hearty and earthy vegetarian dishes. You’ll find the go-to dish of southern Italian families, made when no one can agree on what they want to eat; a recipe traditionally made by shepherds that uses three ingredients readily found in most modern kitchens; inventive sauces that are riffs on the classics; and iconic sauces whose success depends on something as simple as when to grind the pepper.
The influence of Chez Panisse is everywhere in Pasta (Chef Boswell is an alum and the Rome Sustainable Food Project at the American Academy was founded by Alice Waters). Sauces—and even meatballs—are often lighter than their Italian counterparts. Flavors are bright. Ingredients shine. Each dish tells a unique story.


 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 VERDURE Christopher Boswell, Elena Goldblatt

 THE ART OF SIMPLE FOOD II Waters, Kerr