Format: A5 Ilość stron: 136
Marynaty i przetwory
tradycyjne i sprawdzone przepisy
KSIĄŻKA ZWIERA RÓŻNE PRZEPISY między innymi na marynaty z papryk i sałatki
Sztuka konserwacji żywności jest chyba tak stara, jak historia ludzkości. Niezależnie od położenia geograficznego i warunków klimatycznych ludzie niezwykle szybko nauczyli się, jak sprawnie zabezpieczać pożywienie przed zepsuciem. Sposoby konserwacji zmieniały się w miarę rozwoju nauki, zmieniały się także zasady przyrządzania posiłków, gusta kulinarne, niezmiennym jednak pozostawało zamiłowanie człowieka do dobrego jedzenia oraz dbałość o jego bezpieczne przechowywanie. Trudno sobie wyobrazić tradycyjną polską kuchnię bez kiszonej kapusty, nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych konfitur, dżemów, kompotów, soków, sałatek, kiszonych ogórków czy marynowanych PAPRYK i grzybów. Zamknięte w słoikach skarby lata poustawiane na półkach spiżarni, kojarzą się z domem, dzieciństwem i tradycyjną „babciną kuchnią”. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie musi być skomplikowane i czasochłonne, co więcej, przyrządzanie apetycznych zimowych przysmaków według tradycyjnych i nowych receptur może się okazać prawdziwą przyjemnością.
masz pytanie zadzwoń:
32 [zasłonięte] 93 lub 32 [zasłonięte] 72
poniedziałek- piątek 8:00-20:00
sobota 8:00-14:00
1 aukcja lub 1 przedmiot - poczta polska
kilka aukcji lub sztuk wysyłka kurierem
WYSYŁKA ZA GRANICĘ po uprzednim uzgodnieniu kosztów wysyłki wg cennika POCZTY POLSKIEJ dla danego kraju:
http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,zagraniczny_paczka_pocztowa.html
- forma płatności przelew
REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE
kupujesz wypełnij - formularz płacę niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368