Tempura panierka 1kg
Mieszanka do przygotowania Tempury - potrawy kuchni japońskiej.
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów. Niezastąpiony dodatek do sushi! W przygotowanym cieście, podobnym do ciasta naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Producent: Ottogi Korea
Skład: mąka pszenna, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia (stabilizator E341, regulator kwasowości: E327, E450, E500), sól, mąka ryżowa, czosnek, czarny pieprz, barwnik: ryboflawina
Data ważności: 21.04.2014
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu.
--------------------------------------------------------------------------------
Chcesz o coś zapytać? Pisz lub dzwoń:
e-mail: [zasłonięte]@paleczkami.pl
telefon: +48 [zasłonięte] 512 522
Będzie nam miło odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.
--------------------------------------------------------------------------------