Pasta miso jasna / ciemna 500g Shinjyo
Oryginalna japońska pasta miso wyprodukowana ze fermentowanego ryżu, pszenicy lub soi z solą i drożdżami. Pasta zawiera duże ilości protein, witamin, minerałów a także szczepy bakterii, które zwiększają odporność. W kuchni japońskiej używa się jej głównie do przygotowania zupy miso oraz jako składnik wielu sosów i marynat.
Po zakupie prosimy o informację, którą pastę (jasną czy ciemną) Państwo wybierają.
Pochodzenie: Japonia
Skład: soja, woda, ryż, sól, wzmacniacz smaku E621, barwnik E101, zawiera mniej niż 3% alkoholu
Data ważności: 04.02.2015
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
--------------------------------------------------------------------------------
Chcesz o coś zapytać? Pisz lub dzwoń:
e-mail:
[zasłonięte]@paleczkami.pl
telefon:
+48 [zasłonięte] 512 522
Będzie nam miło odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.
--------------------------------------------------------------------------------