Imbir marynowany różowy 250g
Marynowany imbir (inaczej Gari) to rodzaj japońskiego tsukemono – surowych warzyw marynowanych w zalewie octowej. Gari to słodkie, cienko krojone plasterki młodego imbiru zalane delikatnie słodką marynatą na bazie octu. Ten typ imbiru stosuje się w Sushi nie jako składnik a jako dodatek. Przegryzany pomiędzy kolejnymi porcjami oczyszcza kubki smakowe i pozwala cieszyć się w pełnym smakiem spożywanych potraw.
Pochodzenie: Chiny
Skład: imbir, woda, sól, glutaminian sodu E621, regulator kwasowości: kwas octowy E260, kwas cytrynowy E330, słodzik: aspatram, sacharoza, sacharyna sodowa, konserwanty E 202, E163
Data ważności: 07.04.2014
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
--------------------------------------------------------------------------------
Chcesz o coś zapytać? Pisz lub dzwoń:
e-mail: [zasłonięte]@paleczkami.pl
telefon: +48 [zasłonięte] 512 522
Będzie nam miło odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.
--------------------------------------------------------------------------------