OKAP PRZYŚCIENNY ELICA SPACE BLACK
![](http://profi-kuchnia.nq.pl/allegro/img/Elica_SPACE_BLACK.jpeg)
OKAP WYSPOWY MIELE DA 7000 D
![](http://profi-kuchnia.nq.pl/allegro/img/DA_7000_D.jpeg)
PŁYTA CERAMICZNA AEG HK 955070 XB
![](http://profi-kuchnia.nq.pl/allegro/img/AEG_HK_955070_XB.jpeg)
ZMYWARKA DO ZABUDOWY AEG F 88060 VIOP
![](http://profi-kuchnia.nq.pl/allegro/img/88060_VIOP.jpeg)
ZLEWOZMYWAK CERAMICZNY VILLEROY&BOCH SUBWAY XU
![](http://profi-kuchnia.nq.pl/allegro/img/VILLEROY_&_BOCH_SUBWAY_XU.jpeg)
|
Płyta indukcyjna SMEG SI 3950 B
Bezramkowa płyta indukcyjna firmy SMEG, umożliwia profesjonalne gotowanie na ceramicznej powierzchni. Wykonana z czarnego szkła "Suprema",posiada wyjątkową odporność na wysoką temperaturę i jest łatwa w utrzymaniu czystości. Szybkie działanie stref grzewczych i zwiększone bezpieczeństwo systemu gotowania sprawia, że płyta jest znakomitym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą profesjonalnie i oszczędnie gotować. PODSTAWOWE PARAMETRY • szerokość: 90 cm • sterowanie: sensorowe • pola grzewcze: 5 stref indukcyjnych • funkcje specjalne: 5 BOOSTER • ilość poziomów mocy: 9 • pobór mocy: 8,80 kW • wykończenie: czarne szkło "Suprema" • typ: bezramkowa, fazowane krawędzie ESTETYKA I STEROWANIE • łatwe do czyszczenia czarne szkło ceramiczne "Suprema" • sterowanie dotykowe • nowa grafika POLA GRZEWCZE • 5 stref indukcyjnych • 5 BOOSTER (P) • 9 poziomów ustawienia mocy • timer dla każdej strefy 1 - 99 min • niezależne sterowanie dla każdej strefy • wyświetlacz poziomu mocy dla każdej strefy • automatyczne wyłączenie • sygnał dźwiękowy końca gotowania • automatyczne dostosowanie do rozmiaru naczyń • funkcja ECO-LOGIC (ograniczenie poboru mocy do 2,3 kW, co pozwala na jednoczesne korzystanie z innego urządzenia podłączonego do tego samego obwodu elektrycznego) BEZPIECZEŃSTWO • wskaźnik ciepła resztkowego • blokada bezpieczeństwa przed dziećmi • automatyczne rozpoznawanie obecności naczyń • automatyczne wyłączenie w przypadku zdjęcia naczynia • system zabezpieczający przed przypadkowym działaniem urządzenia: wykrywa małe przedmioty • system zapobiegający przegrzaniu Indukcja to nowoczesna technologia, która umożliwia szybsze gotowanie w porównaniu do większości metod i zapewnia precyzyjną kontrolę temperatury. Dodatkowo, indukcja ma na celu optymalne wykorzystanie energii i obniżenie utraty ciepła przez podgrzewanie wyłącznie dna naczynia. Moc generowana jest bezpośrednio poprzez dno naczynia, które styka się z magnetyczna strefą grzewczą. Powierzchnia płyty nie nagrzewa się, przyjmuje jedynie ciepło resztkowe z dna naczynia. Zaletą używania płyt indukcyjnych jest przede wszystkim oszczędność energii, krótszy czas gotowania, bezpieczeństwo i funkcjonalność. WAŻNE WSKAZÓWKI • naczynia do stosowania na płytach indukcyjnych powinny być metalowe i charakteryzować się silnymi właściwościami magnetycznymi. Powierzchnia dna naczynia musi być odpowiednio duża. Należy stosować tylko naczynia z dnem odpowiednim do oddziaływań indukcyjnych. • jeżeli płyta kuchenna jest umieszczona nad elementami mebli (ścianki boczne, szuflady itp.), to należy zastosować półkę pośrednią umieszczoną w odległości co najmniej 20 mm w celu zapobieżenia przypadkowym kontaktom z dolną powierzchnią urządzenia do gotowania.
________________________________________
___________________________________________________________
_________________________________________
![](http://www.profi-kuchnia.pl/files/file/allegro/allegro_globalo_kopia.jpg)
|