KUCHNIA WOLNOSTOJĄCA SMEG CS 19P-6
CHŁODZIARKA DO WINA AVINTAGE AV22IX
ZLEWOZMYWAK STALOWY SMEG VSTQ 40
LODÓWKA SIDE BY SIDE SMEG SS55PNL1
ZLEWOZMYWAK CERAMICZNY VILLEROY&BOCH SUBWAY XU
BATERIA KUCHENNA FRANKE TAROS PULL-OUT STAL
|
Płyta indukcyjna SMEG SI 3644 B
OPIS URZĄDZENIA Bezramkowa płyta indukcyjna firmy SMEG, umożliwia profesjonalne gotowanie na ceramicznej powierzchni. Wykonana z czarnego szkła "Suprema",posiada wyjątkową odporność na wysoką temperaturę i jest łatwa w utrzymaniu czystości. Minimalnie zarysowane średnice oraz nowe symbole o szarej barwie nadają delikatności jej powierzchni. Szybkie działanie pól grzewczych i zwiększone bezpieczeństwo systemu gotowania sprawia, że płyta jest znakomitym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą profesjonalnie i oszczędnie gotować. PODSTAWOWE PARAMETRY
- Szerokość: 58 cm
- Sterowanie: sensorowe
- Pola grzewcze: 4 strefy indukcyjne
- Funkcje specjalne: 4 BOOSTER
- Ilość poziomów mocy: 9
- Pobór mocy: 7,2 kW
- Wykończenie: czarne szkło "Suprema"
- Typ: bezramkowa,fazowane krawędzie boczne
ESTETYKA I STEROWANIE
- Łatwe do czyszczenia czarne szkło ceramiczne "Suprema"
- Sterowanie dotykowe
POLA GRZEWCZE
- 4 strefy indukcyjne
- 4 BOOSTER (P)
- Minimalnie zarysowane średnice stref indukcyjnych
- 9 poziomów ustawienia mocy
- Timer dla każdej strefy od 1-99 min.
- Automatyczne wyłączenie
- Sygnał dźwiękowy końca gotowania
- Automatyczne dostosowanie do rozmiaru naczyń
MOC PÓL GRZEWCZYCH
- Przednia lewa: 1,85 kW – BOOSTER 2,3 kW
- Ř 210 mm / min. Ř 100 mm
- Tylna lewa: 1,65 kW – BOOSTER 2,3 kW
- Ř 180 mm – min. Ř 100 mm
- Przednia prawa: 1,25 kW – BOOSTER 2,0 kW
- Ř 160 mm / min. Ř 100 mm
- Tylna prawa: 1,8 kW – BOOSTER 2,3 kW
- Ř 210 mm – min. Ř 100 mm
- Nominalny pobór mocy: 7,2 kW
- Wymagane napięcie/częstotliwość prądu: 220-240V/50-60Hz
BEZPIECZEŃSTWO
- Wskaźnik ciepła resztkowego
- Blokada bezpieczeństwa przed dziećmi
- Automatyczne rozpoznawanie obecności naczyń
- Automatyczne wyłączenie w przypadku zdjęcia naczynia
- System zabezpieczający przed przypadkowym działaniem urządzenia: wykrywa małe przedmioty
- System zapobiegający przegrzaniu
Indukcja to nowoczesna technologia, która umożliwia szybsze gotowanie w porównaniu do większości metod i zapewnia precyzyjną kontrolę temperatury. Dodatkowo, indukcja ma na celu optymalne wykorzystanie energii i obniżenie utraty ciepła przez podgrzewanie wyłącznie dna naczynia. Moc generowana jest bezpośrednio poprzez dno naczynia, które sytyka się z magnetyczna strefą grzewczą. Powierzchnia płyty nie nagrzewa się, przyjmuje jedynie ciepło resztkowe z dna naczynia. Zaletą używania płyt indukcyjnych jest przede wszystkim oszczędność energii, krótszy czas gotowania, bezpieczeństwo i funkcjonalność.
________________________________________
___________________________________________________________
_________________________________________
|