PĘCHERZE WIEPRZOWE SOLONE
Pęcherze te za względu na cenę są bardzo dobrej jakości i mocne. Naturalne swoje zastosowanie znajdują przy produkcji kaszanki,salcesonów,pasztetów różnego rodzaju kiełbas gotowanych, parzonych, do bezpośredniego spożycia. Pęcherze są głęboko solone i odpowiednio przesuszone. W takiej postaci w temperaturze do 4 - 14 stopni mogą być przechowywane nawet 2 lata. Wystarczy je zamknąć w szczelnym pojemniku bądź woreczku, wsadzić do lodówki, gdzie mogą leżeć bardzo długo.
PO NAPEŁNIENIU FARSZEM NALEŻY PARZYĆ W TEMPERATURZE NIE WIĘKSZEJ NIŻ 77 STOPNI PONIEWAŻ MOŻE PĘKNĄĆ
Pęcherzy solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości.
Przed użyciem należy je namoczyć w letniej wodzie, nalać wody do środka przez otwór i przewrócić na drugą stronę przed nadziewaniem
JEDNA SZTUKA WAŻY 10 DKG
W LIŚCIE WYSYŁAM DO 5 SZTUK
WSZYSTKIE PĘCHERZE ZAPAKOWANE SĄ W WORECZKI FOLIOWE I SĄ SZCZELNIE ZGRZANE DLATEGO MOŻNA JE PRZECHOWYWAĆ BARDZO DŁUGO
WYSYŁKA LISTEM JEST W KOPERCIE BĄBELKOWEJ.
NA WSZYSTKIE KUPIONE U MNIE TOWARY DOSTAJESZ PARAGON LUB NA ŻYCZENIE FAKTURĘ VAT
MASZ PEWNOŚĆ ŻE TOWAR POCHODZI Z LEGALNEGO ŹRÓDŁA.
W OFERCIE PRZYPRAWY ORAZ INNE RZECZY POTRZEBNE W TEJ BRANŻY.
Na naszych pozostałych aukcjach znajdziesz:
|