WSPANIAŁY WĘGIERSKI
OSTRY PRZECIER PAPRYKOWY !!!
czyli coś, co w tradycji węgierskiej jest jak u nas bigos na święta - MUST BE!
Ten przecier ma dodatkową wspaniałą zaletę:
JEST CAŁKOWICIE NATURALNY,
NIE MA ŻADNYCH KONSERWANTÓW,
NIE UCZULA !
Jako autorka książki "Kociołkowanie po polsku" i zapalona kociołkowiczka od ponad 10 lat, mogę polecić przyprawy węgierskie szczególnie na bazie papryki, jako jedne z najlepszych na całym świecie. Przeciery węgierskie słyną z niepowtarzalnego smaku i aromatu, nadają każdej potrawie niesamowity kolor i smak.
Ewa Hangel
Obejrzyj krótki film KOCIOŁKOWANIE PO POLSKU
PRZYGOTUJ WSZELKIE DANIA Z UŻYCIEM PRZECIERU Z PAPRYKI.
NIESAMOWITY SMAK I AROMAT, WSPANIAŁE DO SAŁATEK, KANAPEK, DAŃ GOTOWANYCH.
NIEZASTĄPIONE W KUCHNI, GDY PO PROSTU LUBISZ PAPRYKĘ !
KONSYSTENCJA:
PRZECIER Z PAPRYKI, WIDOCZNE MAŁE KAWAŁECZKI PAPRYK, PESTECZKI
JAK SMAKUJE?
JEST SŁONY, BAAARDZO PAPRYKOWY I OOOOOSTRY JAK ZBÓJ :-)
TO JEDNA Z NAJBARDZIEJ ZNANYCH I CENIONYCH PRZYPRAW NA ŚWIECIE
SKŁAD: papryka ostra, sól spożywcza (TYLKO!)
OPAKOWANIE: słoiczek 200 gram
PRZECHOWYWANIE: 0-20°C, po otwarciu już tylko w lodówce
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: minimum rok od daty zakupu
CO WAŻNE?
Dobra papryka ma niesamowite właściwości antyrakowe dzięki zawartości naturalnej kapsaicyny. Hamuje ona wzrost komórek nowotworowych oraz blokuje działanie toksycznych związków takich jak nitrozoaminy i aflatoksyny.
Węgierska papryka jest jedną z najlepszych na świecie,
i szczególnie ostra, ma takie właśnie właściwości,
podobnie jak wszelkie z niej przetwory.
|