Ostra i wyrazista zupka. Łatwa w użyciu. Wrzucić do wrzącej wody gotować 4-5 min. Doskonałe rozwiązanie do pracy lub na wakacyjne wyjazdy.
Ciekawostka: Czy wiesz że zupka błyskawiczna zwana u nas chińską zupką ma swoje korzenie w Japonii? Wymyślił ją Japończyk Momofuku Andō na bazie japońskiej zupy ramen. Jego firma produkowała żywność dla astronautów. Składniki: mąka pszenna, olej palmowy, skrobia, ziemniaczana, sól, regulator kwasowości cukier, czosnek, ekstrakt z ostryg 2,032%, ekstrakt z anchois w proszku1,524%, czarny pieprz w proszku, cebula w proszku, imbir. Proszek do zupy: przyprawy ( hydrolizowane proteiny warzywne (soja, pszenica, kukurydza) maltodextryna, ekstrakt zbożowy soi, cukier, sól, ekstrakt z tuńczyka, przyprawy (maltodextryna, czerwone chili, czarny pieprz, czosnek, ziarno kukurydzy, imbir, zielona cebula) cukier, glukoza, wzmamcniacz smaku: E631, E627, grzyby Shiitake Kawałki warzyw: marchewka, liofilizowane mątwy, 24%, suszone grzyby, suszona cebula walijska, suszona rzodkiew, suszone wodorosty
Kraj pochodzenia Korea
Data przydatności do spożycia: 30.11.2014