Kontakt
HSP Przyprawy Opakowania Osłonki ul. Jutrosińska 7 63-840 Krobia NIP 696[zasłonięte]154-65
Wszelkie pytania i wątpliwości prosimy kierować na adres [zasłonięte]@hsp-online.pl GG:[zasłonięte]36115 lub kontakt telefoniczny 667 [zasłonięte] 050 możliwy od poniedziałku do piątku w godz: 9:00 - 16:00
Płatność
Wpłaty prosimy dokonać za pośrednictwem allegro lub na rachunek bankowy 28 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 650100 Alior Bank /Leszno
W tytule przelewu proszę podać swój nick z allegro
Wysyłka
Towar wysyłamy maksymalnie w ciągu 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania płatności.
Koszty wysyłki znajdziesz w górnej części strony w opcji "Dostawa i płatność".
Paczka do 30kg (kurier Siódemka) - płacisz tylko raz, niezależnie od ilości produktów zakupionych na naszych aukcjach.
OSŁONKA poliamidowa termokurczliwa do wędlin fi65 bezbarwna 10m od HSP
Charakterystyka
Poliamidowe termokurczliwe osłonki jednowarstwowe przeznaczone są do ogólnego stosowania w większości rodzajów wyrobów wędliniarskich. Cechą szczególną jest zwiększona elastyczność, umożliwiająca większe przepełnienie farszem.
Zastosowanie
Do pakowania wyrobów kiełbasianych nie wędzonych, poddawanych obróbce termicznej:
- kiełbasy i wyroby wędliniarskie: w postaci emulsji, np.: pasztetowa, metka, mielonka, szynka, polędwica, mortadela
- wyroby garmażeryjne: salceson, kaszanka, wyroby w galarecie
Zalety
- barierowość na tlen
- wytrzymałość mechaniczna
- dobre przyleganie do masy mięsnej
- szeroka gama kolorystyczna
Sposób użycia
Przed napełnieniem osłonki należy moczyć w wodzie przez okres 20 minut w temperaturze 20±5oC. W czasie namaczania cała OSŁONKA powinna znajdować się w wodzie.
Opakowanie
OSŁONKA poliamidowa termokurczliwa zapakowanajest w atestowane woreczki foliowe PA/PEzamknięte zgrzewem, oznaczone etykietą z nazwą , numerem partii oraz datą ważności.
|
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
Strona "o mnie"Wszystkie aukcje
|
|
|