Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

osłonka poliamidowa termo do wędlin fi 55 b/b 5m

20-07-2015, 10:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 2.80 zł     
Użytkownik hsp-online
numer aukcji: 5518668834
Miejscowość krobia
Wyświetleń: 4   
Koniec: 20-07-2015 09:36:57
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt
HSP Przyprawy Opakowania Osłonki                                ul. Jutrosińska 7                     63-840 Krobia                        NIP 696[zasłonięte]154-65
Wszelkie pytania i wątpliwości prosimy kierować na adres [zasłonięte]@hsp-online.pl         GG:[zasłonięte]36115                     lub                             kontakt telefoniczny          667 [zasłonięte] 050   możliwy od poniedziałku do piątku w  godz: 9:00 - 16:00
Płatność
Wpłaty prosimy dokonać za pośrednictwem allegro lub na rachunek bankowy                 28 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 650100 Alior Bank /Leszno
W tytule przelewu proszę podać swój nick z allegro
Wysyłka 
Towar wysyłamy maksymalnie w ciągu 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania płatności.
Koszty wysyłki znajdziesz w górnej części strony w opcji "Dostawa i płatność".
Paczka do 30kg (kurier Siódemka) - płacisz tylko raz, niezależnie od ilości produktów zakupionych na naszych aukcjach.

 

OSŁONKA poliamidowa termokurczliwa do wędlin fi55 bezbarwna 5m od HSP

 

 

 

Charakterystyka

Poliamidowe termokurczliwe osłonki jednowarstwowe przeznaczone są do ogólnego stosowania w większości rodzajów wyrobów wędliniarskich. Cechą szczególną jest zwiększona elastyczność, umożliwiająca większe przepełnienie farszem.

 

Zastosowanie
Do pakowania wyrobów kiełbasianych nie wędzonych, poddawanych obróbce termicznej:
- kiełbasy i wyroby wędliniarskie: w postaci emulsji, np.: pasztetowa, metka, mielonka, szynka, polędwica, mortadela
- wyroby garmażeryjne: salceson, kaszanka, wyroby w galarecie

 

Zalety
- barierowość na tlen
- wytrzymałość mechaniczna
- dobre przyleganie do masy mięsnej
- szeroka gama kolorystyczna

 

Sposób użycia

Przed napełnieniem osłonki należy moczyć w wodzie przez okres 20 minut w temperaturze 20±5oC. W czasie namaczania cała OSŁONKA powinna znajdować się w wodzie.

 

Opakowanie

OSŁONKA poliamidowa termokurczliwa zapakowana  jest w atestowane woreczki foliowe PA/PE  zamknięte zgrzewem, oznaczone etykietą z nazwą , numerem partii oraz datą ważności.

 
 
 
 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

darmowy panel allegro