NAJLEPSZE PRZYPRAWY DLA TWOJEJ KUCHNI
WYKAZ WSZYSTKICH PRZYPRAW PRODUCENTA
Zapraszamy do zapoznania się z bardzo szeroką gamą mieszanek przyprawowych idealnych do różnego rodzaju kiełbas i wyrobów domowych. Wszystkie nasze produkty charakteryzują się trwałym smakiem, fantastycznym aromatem oraz bardzo dobra funkcjonalnością. Prezentowane przez nas gotowe mieszanki dodadzą smaku i aromatu wszystkim domowym wyrobom wędliniarskim. Zapraszam do zapoznania się z naszymi produktami pozostałych aukcjach Allegro.
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST PRODUKT
OSŁONKA BIAŁKOWA FGS KARMEL
ŚREDNICA - 65 mm
PRODUCENT: FABIOS
CENA: 14,50 zł
APLIKACJA OSŁONEK BIAŁKOWYCH:
1. Namaczanie: osłonki należy moczyć w 10-15% roztworze soli przez 15 minut w temp. 20oC +/-5oC
2. Napełnianie: osłonki mogą być napełniane przy użyciu nadziewarek ręcznych lub automatów.
3. Wiązanie: osłonki mogą być klipsowane lub wiązane ręcznie za pomocą nici wędliniarskich (dostępnych na innej aukcji)
4. Obróbka termiczna: maksymalna temperatura w procesie parzenia wynosi 75oC, w procesie wędzenia 90oC.
5. Schładzanie lub leżakowanie: po zakończeniu procesu parzenia lub wędzenia, wędliny powinny zostać natychmiast schłodzone.
ZOBACZ POZOSTAŁE NASZE AUKCJE
NA ŻYCZENIE WYSTAWIAMY FAKTURY VAT
KUPUJĄC NA KILKU NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!
Przyprawy i mieszanki przyprawowe naszej firmy, przeznaczone do sprzedaży detalicznej, nie zawierają konserwantów. Produkowane są z najwyższej jakości aromatycznych ziół i przypraw. Konsument wybierając nasze produkty ma pewność, że potrawy zyskają niepowtarzalny smak i wspaniały aromat.
W związku z tym , że nazwa naszej firmy może sugerować klientom ,że kupują produkty BIO informujemy , że
w odniesieniu do rozporządzenia rady (WE) nr 834/2007 z dnia 28 czerwiec 2007r produkty naszej firmy nie posiadają certyfikatu rolnictwa ekologicznego.
Nazwa producenta nie ma sugerować produktu BIO.
------------------------------------------------------------------------------------------
PPHU BIOTECH
UL. ŚW. WALENTEGO 35A
89-320 WYSOKA
Kontakt: 67 [zasłonięte] 78
mail: [zasłonięte]@gmail.com