Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Osłonka białkowa wędliniarska 4mb Kraków

28-05-2014, 12:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.80 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 4193719664
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 9   
Koniec: 28-05-2014 11:49:30
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2
30-556 Kraków

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków
nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT

Kontakt

tel. 602 [zasłonięte] 525
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Osłonka białkowa wędliniarska 4mb

Osłonka białkowa wędliniarska 4mbOsłonka białkowa wędliniarska 4mb

Charakterystyka produktu

Osłonka białkowa wędliniarska do kiełbas -do parzenia, wedzenia - równiez na zimno. Pozwala samodzielne przyrządzanie wyśmienitych wędzonyk lub parzonych wędlin takich jak żywiecka, krakowska, szynkowa, oraz kiełbas długo dojrzewających.

Do wyboru dwa kolory: jasny i ciemny (zdjęcia).


Parametry
Wytrzymałość termiczna 100°C.
Opkaownaie jednost. 4mb (±5%),
Średnica 55mm.
Użytkowanie
Przed napełnieniem moczyć osłonkę 15min. w temp. 20 ±5°C w 10-15% roztworze soli (1/2 szklanki na 1L wody). Ściśle wypełnioną osłonkę należy zawiązać i poddać obróbce odpowiedniej dla rodzaju kiełbasy. Parzenie max temp. 75°C, wędzenie 90°C, obróbka zimnym dymem max. 40°C.
Posiada atest PZH.