Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja produkcji gastronomicznej WSiP Kmiołek

08-02-2014, 18:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32.80 zł     
Użytkownik www_ksiegarz_pl
numer aukcji: 3870564833
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 2   
Koniec: 08-02-2014 17:56:43

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Organizacja produkcji gastronomicznej WSiP Kmiołek



Organizacja produkcji gastronomicznej

Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2

 

Wydawca:
WSiP
Oprawa: Miękka
Format: 17.0x24.0cm
Liczba stron: 152
Wydanie: 1
Rok wydania: 2013


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.




REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

 

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368