Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

02-02-2014, 7:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 32 zł     
Użytkownik knk24
numer aukcji: 3911205045
Miejscowość Kraków
Zostało sztuk: 9    Wyświetleń: 1   
Koniec: 02-02-2014 07:45:22

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

knk24

MOJE DANE

31-055 KRAKÓW
UL.MIODOWA 4
TEL.12[zasłonięte]422-19
KOM. 665 [zasłonięte] 722

[zasłonięte]@interia.pl
 [zasłonięte]@neostrada.pl

OPŁATY ZA PRZESYŁKI


WYSYŁKA POCZTA POLSKA

WPŁATA NA KONTO

STANDARDOWA
10,00 ZŁ
PRIORYTETOWA
15,00 ZŁ
ZA POBRANIEM PRZESYŁKA

PRIORYTETOWA
25,00 ZŁ
ODBIÓR OSOBISTY
0 ZŁ

ZAKUPY Z GWARANCJĄ

KAŻDĄ KSIĄŻKĘ

PAKUJEMY

W

KARTON

 


Serdecznie witamy na naszej aukcji. Sprzedawane przez nas książki są nowe, oferujemy wysyłkę tylko rejestrowanymi przesyłkami, dzięki temu masz 100% gwarancji, że przesyłka dotrze do Ciebie szybko i bez problemów. Życzymy udanych zakupów.

knk24  ZAKUPY Z GWARANCJĄ

1. Prowadzimy księgarnię od 1990r. - patrz "o mnie"

2. Na Allegro jesteśmy od 2004r.

3. Kupując u nas mają Państwo gwarancje szybkiej wysyłki

4. W przypadku jakichkolwiek problemów / reklamacji

ewentualne dodatkowe koszty pokrywa nasza firma .

5. Bezpieczne pakowanie w karton .

6 Kupując na kilku aukcjach za wysyłkę płacisz raz .

7. Każdy zakup dokumentowany jest paragonem z kasy fiskalnej .

8. Na życzenie faktura vat

9. Wysyłka zaraz po wpłacie na konto

 

 

 

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

 

 

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
EAN:
978[zasłonięte][zasłonięte]21359
Autor:
Anna Kmiołek
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
152
Nr dopuszczenia:
Reforma 2012

O NAS.....
strona o mnie 
dodaj mnie do ulubionych
PŁATNOŚCI
Wpłata na konto:



241[zasłonięte]200400[zasłonięte]00239[zasłonięte]564
ODBIÓR OSOBISTY
KSIĘGARNIA
NA
KAZIMIERZU