Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do na

05-07-2015, 2:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 27.30 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 5423145000
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 05-07-2015 02:23:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


  • Kontakt
    • Księgarnia internetowa "KsiążkaLand"
    • ul. Rewolucji 1905r. 82 lok. A20
    • 90-223 Łódź
    •  
    • E-mail: [zasłonięte]@gmail.com
  • Płatności
    • PEKAO S.A
      13 1240 [zasłonięte] 3[zasłonięte]0151110 [zasłonięte] 452225
  • Wysyłka
    •  
    •          List :
    •  
    • ekonomiczny 5zł
    • priorytetowy 7zł
    • polecony ekonomiczny 8zł
    • polecony priorytetowy 11zł
    • każda kolejna książka +1zł
    •  
    • Paczka :
    •  
    • ekonomiczna 14zł
    • priorytetowa 16zł
    • pobraniowa ekonomiczna 17zł
    • pobraniowa priorytetowa 19zł
    •  
    •          Przesyłka kurierska :
    •  
    • DPD 15zł
    • DPD - pobraniowa18zł
    •  
    •          Odbiór w Punkcie :
    •  
    • Paczkomat 24/7 7,99zł
    • każda kolejna książka +1zł

Aukcja dotyczy:


Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część I


W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju. Zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Wyszczególniono ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje, zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych. Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele oraz schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę.
AutorJoanna Orłowska Małgorzata Tkaczyk
Oprawabroszura
WydawcaRea
ISBN[zasłonięte]978-8341-975-1
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]14197M
Ilosć stron154
Wymiary17 x 24 cm
Indeks700[zasłonięte]91[zasłonięte]879QRZ
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".