Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy w hotelarstwie FORMAT-AB

07-02-2014, 22:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik gin_ide
numer aukcji: 3868259910
Miejscowość Świdnik
Wyświetleń: 4   
Koniec: 07-02-2014 21:38:59

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2008
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





DANE KONTAKTOWE

TELEFON: 81[zasłonięte]468-30

663-[zasłonięte]-901

ADRES SKLEPU

21-040 Świdnik, ul. Kruczkowskiego 28

CZYNNE OD 10-18

ZAPRASZAMY

DANE DOTYCZĄCE PRZESYŁKI

Poczta Polska - list polecony 6zł
Poczta Polska - priorytet 7zł
Odbiór osobisty - 0zł

FORMY PŁATNOŚCI

Przelew na konto mBank-

52 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 347256

asddd

Autor
pod red. Beaty Sawickiej
ISBN
978[zasłonięte][zasłonięte]91842
EAN
978[zasłonięte][zasłonięte]91842
Wydawnictwo
Format-AB
Wydanie
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Strony
Strony: 474, Format: B5

Książka przeznaczona do nauki przedmiotu spacjalizacyjnego Usługi hotelasko-turystyczne w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej, napisana na podstawie programu nauczania nr 512[04].