Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 REA

09-02-2014, 3:40
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 34.50 zł     
Użytkownik Kornelpuma
numer aukcji: 3871718472
Miejscowość Słupsk
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 3   
Koniec: 09-02-2014 03:49:13

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.45 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Księgarnia "Pod Sową" ...książki z głową!

Sprzedający:
Księgarnia "Pod Sową"
...książki z głową!
pl. Wyszyńskiego 5
76-100 Sławno
NIP 839[zasłonięte]000-90
Regon 770[zasłonięte]539

Strona "o mnie"
Inne nasze aukcje
Nasze Komentarze


Kontakt:

Zadaj pytanie sprzedającemu


e-mail: [zasłonięte]@10g.pl

Telefon: 539-[zasłonięte]-013


Regulamin aukcji:
1) Przy wyborze
przedpłaty na konto
proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.

2) Przy wyborze
płatności przy odbiorze
proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej.


Przesyłka:


Pocztowa lub kurierska

Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!

Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.

Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.

Okładki na podręczniki:

Jeśli poszukujesz okładek, specjalnie dopasowanych do Twoich podręczników, kliknij tutaj.

Opis oferowanego przedmiotu:


Organizacja pracy w hotelarstwie 2
Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
Autor/autorzy:

    Joanna Orłowska
    Małgorzata Tkaczyk

Rea
Oprawa: Miękka
Format: 17.0x24.0cm
Ilość stron: 270
Rok wydania: 2008
ISBN:[zasłonięte]978-8344-021-8
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]54402
Numer MEN: 25/2008

    Opis

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.


Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 REA

 
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt.

Uwaga!

Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia.

W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.