Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcz

28-01-2014, 23:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 46.50 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841724272
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-01-2014 23:22:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa.


Organizacja pracy w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z biurami podróży,- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
AutorJoanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk
Oprawabroszura
WydawcaRea
ISBN[zasłonięte]978-8344-021-8
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]54402.
Ilosć stron270
Wymiary16,5x23,5
Data wydania2008
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".