Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy w hotelarstwie część 1 REA

09-02-2014, 3:41
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 27 zł     
Użytkownik Kornelpuma
numer aukcji: 3871718442
Miejscowość Słupsk
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 2   
Koniec: 09-02-2014 03:48:33

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.27 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Księgarnia "Pod Sową" ...książki z głową!

Sprzedający:
Księgarnia "Pod Sową"
...książki z głową!
pl. Wyszyńskiego 5
76-100 Sławno
NIP 839[zasłonięte]000-90
Regon 770[zasłonięte]539

Strona "o mnie"
Inne nasze aukcje
Nasze Komentarze


Kontakt:

Zadaj pytanie sprzedającemu


e-mail: [zasłonięte]@10g.pl

Telefon: 539-[zasłonięte]-013


Regulamin aukcji:
1) Przy wyborze
przedpłaty na konto
proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.

2) Przy wyborze
płatności przy odbiorze
proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej.


Przesyłka:


Pocztowa lub kurierska

Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!

Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.

Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.

Okładki na podręczniki:

Jeśli poszukujesz okładek, specjalnie dopasowanych do Twoich podręczników, kliknij tutaj.

Opis oferowanego przedmiotu:


Organizacja pracy w hotelarstwie część 1
podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Autor/autorzy:

    Joanna Orłowska
    Małgorzata Tkaczyk

Rea
Oprawa: Miękka
Format: 17.0x24.0cm
Ilość stron: 154
Rok wydania: 2008
ISBN:[zasłonięte]978-8341-975-1
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14197
Numer MEN: 07/2008

    Opis

Organizacja pracy w hotelarstwie – podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.

W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem położonym na nowoczesne kierunki rozwoju. zaprezentowano sylwetkę hotelarza, uwzględniając jego predyspozycje psychiczne, umiejętności komunikowania się oraz postępowanie zgodne z zasadami etyki zawodowej. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący klasyfikacji i wymogów kategoryzacyjnych obiektów hotelarskich w Polsce i Europie. Zaprezentowano ważniejsze organizacje działające w hotelarstwie, podkreślono znaczenie i możliwości świadczenia usług przez zakłady hotelarskie. W formie schematów i ilustracji pokazano urządzenia i instalacje, zgodne z obowiązującymi standardami wyposażenia technicznego zakładu hotelarskiego. Zwrócono uwagę na funkcję zakładu hotelarskiego przyjaznego dla osób niepełnosprawnych. Na końcu każdego rozdziału znajduje się zbiór pytań i zadań o zróżnicowanym stopniu trudności, które uczniowie mogą rozwiązywać indywidualnie lub zespołowo. Podręcznik zawiera liczne ilustracje, tabele oraz schematy, które ułatwiają przyswajanie wiedzy oraz wzbogacają jego estetykę.

W części drugiej będą omówione głównie zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, zasady utrzymania porządku i czystości, funkcjonowanie działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, współpraca z biurami podróży oraz przedstawiona zostanie charakterystyka parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.


Organizacja pracy w hotelarstwie część 1 REA

 
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt.

Uwaga!

Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia.

W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.