Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Organizacja pracy, część 1. Technik hotelarstwa -

01-12-2014, 18:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 42.90 zł     
Użytkownik www_sabedoria_pl
numer aukcji: 4758476179
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 01-12-2014 18:32:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]91224/loose.dtd">




85 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4610091 [zasłonięte] 007641


Poczta Polska
Przesyłka kurierska






Paczkomaty InPost




Odbiór osobisty - bez dopłat
Organizacja pracy, część 1. Technik hotelarstwa
Tadeusz Tulibacki
Oprawa: miękka
Rok wydania: 2009
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: [zasłonięte]978-83-10747-4
Wymiary: 23,5x16,6
Liczba stron: 151

PROF. TADEUSZ TULIBACKI- wieloletni wykładowca i nauczyciel. Autor wielu publikacji z dziedziny hotelarstwa i turystyki. W latach 1[zasłonięte]964-19 dyraktor Biura Turystyki Zagranicznej OST Gromada. Od 1962 roku członek władz naczelnych Polskiego Zrzeszenia Hoteli (PZH). W latach 1[zasłonięte]977-19 sekretarz generalny Zrzeszenia Polskich Hoteli Turystycznych. Przez 27 lat reprezentował polskie hotelarstwo w Radzie Administracyjnej Association Internationale de IHotellerie (AIH) w Paryżu oraz na kongresach HOTREC i AIH. Członek Komisji Techniki i Wyposażenia Hoteli PZH, ekspert Konwentu Rekomendacji Hoteli i Restauracji. Odznaczony: Krzyżem Komandorskim, Oficerskim i Kawalerskim Orderu Polonia Restitua, orderem Ecclesiae Populoque Servitium Praestanti, Medalem Edukacji Narodowej. W seeii HOTELARSTWO Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają następujące publikacje: Center J.: Marketing usług- w podrczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące marketingu, w tym: rynek, produkt, cenę, dystrybucję, promocję. Scharakteryzowano tez rynek usług hotelarskich. Ponadto omówiono badania marketingowe, zarządzanie i planowanie oraz mierniki stosowane w działalności hotelarskiej. Podręcznik wzbogacają liczne przykłady i ćwiczenia.

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

  galerie sprzedazy

Księgarnia Sabedoria jest
własnością firmy:
SabeArt Anna Beśka
91-050 Łódź
ul. Wróbla 1 lok. 4
NIP: 726-[zasłonięte]230-67
REGON: 101[zasłonięte]982

e-mail: [zasłonięte]@sabedoria.pl
kom:+485[zasłonięte]37627 (w godz. 10-17)
Wszystkie przedmioty są nowe
i pochodzą z legalnego źródła.
Podane ceny są cenami brutto.
Na życzenie klienta wystawiamy
faktury VAT, a standardowo paragon.
Przedmioty pakowane są w
opakowania powietrzne, co redukuje
możliwość uszkodzenia podczas
transportu do minimum.
Przedmioty wysyłamy zazwyczaj tego
samego lub następnego dnia
roboczego od zaksięgowania wpłaty
na naszym koncie bądź za
pośrednictwem systemu PayU,
zastrzegamy sobie możliwość
opóźnienia realizacji do 5 dni
roboczych.
Jeśli adres do wysyłki jest inny niż
podany w Allegro, to prosimy
niezwłocznie nas o tym
poinformować poprzez formularz.
Kupując na kilku aukcjach płacisz
tylko raz za wysyłkę.
Koszt wysyłki uwzględniony jest
na paragonie lub fakturze.
Koszt wysyłki obowiązuje
na terenie Polski.
Organizacja pracy, część 1. Technik hotelarstwa -

Sabedoria - Twoja księgarnia internetowa

Połącz zakupy z kontem Antykwariatu "Szpargał" na Allegro: antyk-szpargal i zapłać za jedną przesyłkę.

[DANE_EU][KOD][/KOD][WYS]24[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]797193[/SKL_ID][SKL_TXT][/SKL_TXT][WZN]1[/WZN][/DANE_EU]