Przedmiotem aukcji jest podręcznik zawodowy:
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie
Skrypt praktycznej nauki zawodu
wydanie IV poprawione i uzupełnione
Autor:S. Oparka, T. Nowicka
Wydawnictwo: Maria
stron 418
Podręcznik jest używany, w stanie dobrym "+". Okładka ma zagięte rogi, boki książki przybrudzone. Na kilku stronach podkreślenia i zaznaczenie ołówkiem oraz zieloną kredką. Podręcznik zawiera następujące rozdziały: 1. Wiadomości wstępne o hotelarstwie, 2. Klasyfikacja i kategoryzacja bazy hotelowej, 3. Wyposażenie techniczne hotelu, 4. Być hotelarzem, 5. Rodzaje usług występujących w hotelach, 6. Zadania organizacja i technika pracy w recepcji, 7. Technika pracy służby piętrowej, 8. Technika pracy działu gastronomicznego, 9. Wybrane zagadnienia z naukowej organizacji pracy, 10. Hotelowy pion techniczny, 11. Administracja hotelowa, 12. Organizacja i technika pracy w pensjonatach, 13. Organizacja pozostałej bazy hotelowej, 14. Współpraca obiektów hotelarskich z biurami podróży, 15. Usługi hotelowe w komunikacji.
Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@wp.pl lub telefonicznie (77)[zasłonięte]454 42 w godz. 9.00 - 17.00 ( pon.-pt. )
|