Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Szczegóły książki
Autor: Wojciech Żabicki
Oprawa: Miękka
Wydawnictwo: WSiP
Stan: lekko okurzona
Rok wydania:2008
ISBN:[zasłonięte]978-83-09406-4
Nr dopuszczenia:
Opis książki
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu - organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.
Informacje o przesylce
KOSZT WYSYŁKI:
ZA WYSYŁKĘ PŁACISZ RAZ BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ ZAKUPIONYCH KSIĄŻEK
* przesyłka kurierska priorytetowa - 12 zł
* przesyłka kurierska pobraniowa priorytetowa - 18 zł
Zakupione książki wysylamy w ciągu 48 godzin, w wyjątkowych przypadkach wysyłka może opóźnić się do max 14 dni,
o czym informujemy mailem.
Za pobraniem wysyłamy tylko osobom posiadającym powyżej 15 pozytywnych komentarzy lub po uzgodnieniu telefonicznym.
Dane kontaktowe
email: [zasłonięte]@wp.pl
tel: 501 [zasłonięte] 044
tel: 507 [zasłonięte] 545
Odbiór osobisty
Po przedpłacie na konto i wcześniejszym kontakcie telefonicznym z nr 501 [zasłonięte] 044 książki można odebrać osobiście : Warszawa Tarchomin, Bar-o-metr, ul. Światowida 63 (przy pętli autobusowej Nowodwory).
Przy zakupie większej ilości książek dla klasy lub szkoły dowoz na terenie Warszwy GRATIS