Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Optymalizacja wartości odżywczej

28-01-2014, 14:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł     
Użytkownik kerygma-t
numer aukcji: 3839658910
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 3   
Koniec: 28-01-2014 13:57:16

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU : LN3

Autor Roszkowski, Wojciech (1939- ).
Tytuł Optymalizacja wartości odżywczej i ocena przydatności żywieniowej nowych preparatów białkowych przeznaczonych do stosowania w żywieniu człowieka / Wojciech Roszkowski.
Adres wydawniczy Warszawa : [Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego Akademia Rolnicza], 1980
LOKALIZACJA SYGNATURA UWAGA STATUS
 MAG KS  II 1.067.980  
 MAG KS  II 1.257.373 A  
Opis fizyczny 45, [1] s. : tab., wykr. ; 24 cm.
Seria Rozprawy Naukowe i Monografie / SGGW-AR = Treatises and Monographs ; 2
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, 02 39-8613 ; 2
Streszczenie Bibliogr. s. 40-45.
Uwagi Streszcz. ang.
Hasło przedmiotowe Białko -- biochemia
Żywność -- technologia
ISBN 830[zasłonięte]6635
Nr bibliografii narodowej PB 7223/81