OPIEKACZ DO BUŁEK, KEBAB, GRIL KONTAKTOWY PODWÓJNY
Grill kontaktowy to sprzęt używany najczęściej do podgrzewania bułek do kebabów, grillowania wołowiny, a także wielu innych potraw.
Są doskonałym wyborem dla przedsiębiorstw gastronomicznych, takich jak restauracje oferujące fast foody, dania kuchni tureckiej, czy też hoteli i supermarketów.
Grill jest niezwykle łatwy w obsłudze poprzez swoją prostotę i przejrzystość konstrukcji. Płyty grzewcze są bardzo wysokiej jakości i charakteryzują się odpornym materiałem i specjalną powłoką antyprzylepną. Powierzchnia grzewcza z żeliwa gwarantuje optymalne i równomierne grzanie.
Budowa grilla umożliwia dziecinnie łatwe i szybkie czyszczenie, co dodatkowo przemawia za użytkowaniem w profesjonalnym gastronomicznym dniu codziennym.
PARAMETRY TECHNICZNE:
Model: TCG-813
Zasilanie: 230 V
Moc: 3600 Watt
Ilość czujników temperatury: 2
Zakres temperatury: 50 - 300 °C
Wymiary górnej pokrywy: 21,4 x 21,4 cm
Wymiary dolnej pokrywy: 48 x 23 cm
Wymiary całego urządzenia: 57 x 30,5 x 21 cm
Waga: 28,5 kg
Certyfikat CE
Świadectwo sanepidu dopuszczające maszyne do kontaktu z żywnością
W ZESTAWIE:
1. Urządzenie
2. Przewód zasilający
3. Instrukcja obsługi
4. Karta gwarancyjna
5. Deklaracja WE
6. Wanienka na tłuszcz
7. Szczotka do czyszczenia
8. Orzeczenie sanepidu
9. Faktura lub paragon