Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ON BAKING Sarah Labensky, Priscilla Martel

11-04-2015, 4:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 781.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169815235
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-04-2015 04:00:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73249, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24944, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57713, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10969, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23745, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73249, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24944, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57713, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10969, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23745

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

On Baking

ON BAKING Sarah Labensky, Priscilla Martel

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Sarah R. Labensky, Priscilla R. Martel, Eddy Van Damme
Language: English
Publisher: Prentice Hall
Publication Date: 1 Feb 2012
Dimensions: 22.9 x 3.6 x 27.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 864
Condition: NEW
Product_ID: A1CBC74560

 

 

On Baking, Third Edition brings a fresh new design and 350+ new images to the ''fundamentals'' approach that has prepared thousands of students for successful careers in the baking and pastry arts. It teaches both the ''hows'' and ''whys,'' starting with general procedures, highlighting core principles and skills, and then presenting many applications and sample recipes. Professionalism, breads, desserts and pastries, and advanced pastry work are each covered in detail, and baking and pastry arts are presented in cultural and historical context throughout. An expanded recipe testing program involving chef-instructors at leading culinary schools ensures superior accuracy, clarity and instructional value. This edition reflects key trends including artisan baking, sensory science, and flavor pairing, and is complemented by a greatly enhanced support package, including media solutions MyCulinaryLab for course management and Pearson Kitchen Manager for recipe management.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PIERRE HERME PASTRIES Pierre Herme

 SWEET STUDIO Darren Purchese

 THE NEW PATISSIERS Olivier Dupon

 NEW LAROUSSE GASTRONOMIQUE Hamlyn

 MODERNIST CUISINE AT HOME Myhrvold, Bilet