Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OLIWA Z OLIWEK EXTRAVERGINE VERDONE 0,5L PROMOCJA

23-05-2012, 12:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 22.90 zł     
Użytkownik WloskiePrzysmaki
numer aukcji: 2337037484
Miejscowość Zawiercie
Zostało sztuk: 5    Wyświetleń: 12   
Koniec: 09-06-2012 11:42:13
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze dane
Leccornie Italiane
ul. 3 Maja 25
42-400 Zawiercie
tel. +48 [zasłonięte] 482 366
tel./fax 32 67 15 113
Wysyłka
Numer konta bankowego:
1412 [zasłonięte] 4[zasłonięte]0131100 [zasłonięte] 1[zasłonięte]02200

Wszystkie produkty są wysyłane do 24 (max 48) godzin od momentu zaksięgowania należności na naszym koncie lub otrzymania informacji o chęci zapłaty przy odbiorze (pobranie).

Przesyłki nadajemy od poniedziałku do piątku. Pod warunkiem dostępności towaru w magazynie.
Transport
Kurier
Wpłata na konto 0-5kg 20.00 zł
Kurier
Wpłata na konto 5-10kg 25.00 zł
Pobranie 0-5kg 22.00 zł
Pobranie 5-10kg 27.00 zł

Poczta Polska
Paczka pocztowa ekonomiczne 11.00 zł
Paczka pocztowa priorytetowa 15.00 zł
List polecony priorytetowy 5.50zł

Możliwy odbiór osobisty po wcześniejszym uzgodnieniu terminu

Kontakt
e-mail: [zasłonięte]@wloskieprzysmaki.com.pl
tel. +48 [zasłonięte] 482 366
tel./fax 32 67 15 113

Na maile staramy się odpowiadać w przeciągu 24 godzin od momentu ich otrzymania.
br>

OLIWA Z OLIWEK EXTRAVERGINE VERDONE DLA KONESERÓW WYRAFINOWANEGO SMAKU



SKŁAD: Oliwa z oliwek extravergine 100%. WAGA: 500 ml


O intensywnym i trwałym aromacie i gorzkim smaku owoców, oliwa Verdone zachowuje w czasie swoje cechy organoleptyczne, które świadczą o jej jakości i zaletach zdrowotnych. Prezentujemy specjalnie dla wyrafinowanego podniebienia, oliwę z oliwek extravergine najwyżej klasy, uzyskaną dzięki ostrej selekcji jeszcze niedojrzałych oliwek, zebranych ręcznie, bezpośrednio z drzew oliwnych z południowego rejonu Salento, na przełomie października i listopada.

Doskonała do wszystkich zastosowań w kuchni, ze szczególnym naciskiem na potrawy z surowych składników.

Produkt nie jest filtrowany, dekantuje naturalnie.

Ewentualny osad na dnie świadczą o jej naturalności i autentyczności.