OLIMP
Gain Bolic 6000 8 kg 7+1 kg GRATIS !!+ DZIENNIK TRENINGOWY GRATIS !!!
Cena producenta: 272,00 Nasza cena: 244,00
OPIS
OLIMP GAIN BOLIC 6000®. to najwyższej jakości preparat do szybkiej budowy masy mięśniowej. Preparat pomocny dla ludzi opornych na zdobywanie nowych mięsni.
OLIMP GAIN BOLIC 6000® zawiera wyłącznie najbardziej ekskluzywne składniki tj kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko serwatkowe oraz jajeczne. Dodatek odpowiednio zestawionych porcji kreatyny,dekstrozy i tauryny w sposób zdecydowany przyspiesza i potęguje anaboliczne działanie gainera. Kompleksowa kompozycja odpowiednio zestawionych węglowodanów o zróżnicowanym indeksie glikemicznym, koncentratu białek serwatkowych WPC, kazeiny micelarnej, ultrafiltrowanego białka jaja, wzbogacona w odpowiednio dobrane porcje monohydratu kreatyny i tauryny potęgujących efekt anaboliczny preparatu.
Gain Bolic 6000® wzbogacony w witaminy i minerały, uzupełnia wszystkie składniki odżywcze, istotne dla szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej. Przeznaczony dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na energię i białko, ćwiczących rekreacyjnie i sportowców, dążących do szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej lub ogólnych zdolności wysiłkowych.
GAIN BOLIC 6000® pozbawiony jest tanich i mało przydatnych w sportach siłowych białek pszenicznych oraz laktozy -cukru mlecznego często wykorzystywanego w słabej jakości niskobiałkowych gainerach.
Po dokonaniu zakupu proszę o wypełnienie formularza dostawy i wybrania smaku. W przypadku braku podanego smaku wysyłany jest aktualnie dostępny na magazynie !!!
Dostępne smaki: czekolada, truskawka, wanilia
SPOSÓB UŻYCIA
Sposób użycia: 1-3 porcji dz. - pomiędzy posiłkami oraz na ok. 1 godz. przed i po treningu. 1 porcję (100 g tj. ok. 210 jednostek wg. miarki Olimp lub 14 płaskich łyżek stołowych) rozpuścić w 100 ml wody. Na początku preparat można stosować w ilości 1/2 porcji tj. 50 g.
SKŁADNIKI
80% kompleks węglowodanowy (maltodekstryny, dekstroza), 15,5% kompleks białkowy (koncentrat białek serwatkowych, kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko jaja), 1,85% kakao (dla smaków: czekoladowy, toffi), aromaty, kawa naturalna instant, kawa zbożowa instant (dla smaków: kawowy, cappuccino), monohydrat kreatyny, kwas jabłkowy - regulator kwasowości, tauryna, guma ksantanowa - zagęstnik, chlorek potasu, witaminy: (kwas L-askorbinowy - wit.C, octan dl-α-tokoferylu - wit.E, nikotynamid - niacyna, D-biotyna, octan retinylu - wit.A, D-pantotenian wapnia - kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny - wit.B6, cholekalcyferol - wit.D, kwas pteroilomonoglutaminowy - folian, monoazotan tiaminy - wit.B1, ryboflawina -wit.B2, cyjanokobalamina - wit.B12), barwniki: E 129 (dla smaków: truskawkowy, truskawkowo-bananowy, czarna porzeczka, wiśniowy i malinowy), E 110 (dla smaków: pomarańczowy, jogurtowo-waniliowy), E 150c (dla smaków: toffi, kawowy, czekoladowy, orzecha laskowego i cappuccino), E104 (dla smaków: bananowy, jogurtowo-cytrynowy i cytrynowy).
Wartość odżywcza |
na 100g
|
1 porcja (100g)
|
Wartość energetyczna
|
1607 kJ/ 384 kcal
|
1607 kJ/ 384 kcal
|
Białko
|
15 g
|
15 g
|
Węglowodany
|
80 g
|
80 g
|
w tym cukry
|
33,8 g
|
33,8 g
|
Tłuszcz
|
0,5 g
|
0,5 g
|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe
|
0,32 g
|
0,32 g
|
Błonnik pokarmowy
|
0 g
|
0 g
|
Sód
|
0,11 g
|
0,11 g
|
Monohydrat kreatyny
|
1500 mg
|
1500 mg
|
Tauryna
|
500 mg
|
500 mg
|
Aminokwasy |
na 100g
|
1 porcja (100g)
|
łącznie:
|
14500 mg
|
14500 mg
|
w tym:
|
|
|
L-kwas glutaminowy
|
2470 mg
|
2470 mg
|
*/**L-leucyna
|
1250 mg
|
1250 mg
|
L-kwas asparaginowy
|
1570 mg
|
1570 mg
|
*L-lizyna
|
1300 mg
|
1300 mg
|
L-prolina
|
1100 mg
|
1100 mg
|
*/**L-walina
|
850 mg
|
850 mg
|
*/**L-izoleucyna
|
680 mg
|
680 mg
|
*L-treonina
|
750 mg
|
750 mg
|
L-alanina
|
660 mg
|
660 mg
|
L-seryna
|
840 mg
|
840 mg
|
*/***L-fenyloalanina
|
720 mg
|
720 mg
|
***L-tyrozyna
|
810 mg
|
810 mg
|
L-arginina
|
350 mg
|
350 mg
|
L-glicyna
|
340 mg
|
340 mg
|
*L-metionina
|
240 mg
|
240 mg
|
L-histydyna
|
310 mg
|
310 mg
|
L-cysteina
|
116 mg
|
116 mg
|
*/***L-tryptofan
|
180 mg
|
180 mg
|
* - aminokwasy egzogenne ** - aminokwasy rozgałęzione *** - aminokwasy aromatyczne
|