OLIMP
Gain Bolic 6000 8 kg 7+1 kg GRATIS !!!
+ konsultacje GRATIS
Cena producenta: 272,00 Nasza cena: 244,00
OPIS OLIMP GAIN BOLIC 6000®. to najwyższej jakości preparat do szybkiej budowy masy mięśniowej. Preparat pomocny dla ludzi opornych na zdobywanie nowych mięsni. OLIMP GAIN BOLIC 6000® zawiera wyłącznie najbardziej ekskluzywne składniki tj kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko serwatkowe oraz jajeczne. Dodatek odpowiednio zestawionych porcji kreatyny,dekstrozy i tauryny w sposób zdecydowany przyspiesza i potęguje anaboliczne działanie gainera. Kompleksowa kompozycja odpowiednio zestawionych węglowodanów o zróżnicowanym indeksie glikemicznym, koncentratu białek serwatkowych WPC, kazeiny micelarnej, ultrafiltrowanego białka jaja, wzbogacona w odpowiednio dobrane porcje monohydratu kreatyny i tauryny potęgujących efekt anaboliczny preparatu. Gain Bolic 6000® wzbogacony w witaminy i minerały, uzupełnia wszystkie składniki odżywcze, istotne dla szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej. Przeznaczony dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na energię i białko, ćwiczących rekreacyjnie i sportowców, dążących do szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej lub ogólnych zdolności wysiłkowych. GAIN BOLIC 6000® pozbawiony jest tanich i mało przydatnych w sportach siłowych białek pszenicznych oraz laktozy -cukru mlecznego często wykorzystywanego w słabej jakości niskobiałkowych gainerach. Po dokonaniu zakupu proszę o wypełnienie formularza dostawy i wybrania smaku.
W przypadku braku podanego smaku wysyłany jest aktualnie dostępny na magazynie !!!
Dostępne smaki: czekolada, truskawka, wanilia SPOSÓB UŻYCIA Sposób użycia: 1-3 porcji dz. - pomiędzy posiłkami oraz na ok. 1 godz. przed i po treningu. 1 porcję (100 g tj. ok. 210 jednostek wg. miarki Olimp lub 14 płaskich łyżek stołowych) rozpuścić w 100 ml wody. Na początku preparat można stosować w ilości 1/2 porcji tj. 50 g. SKŁADNIKI 80% kompleks węglowodanowy (maltodekstryny, dekstroza), 15,5% kompleks białkowy (koncentrat białek serwatkowych, kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko jaja), 1,85% kakao (dla smaków: czekoladowy, toffi), aromaty, kawa naturalna instant, kawa zbożowa instant (dla smaków: kawowy, cappuccino), monohydrat kreatyny, kwas jabłkowy - regulator kwasowości, tauryna, guma ksantanowa - zagęstnik, chlorek potasu, witaminy: (kwas L-askorbinowy - wit.C, octan dl-α-tokoferylu - wit.E, nikotynamid - niacyna, D-biotyna, octan retinylu - wit.A, D-pantotenian wapnia - kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny - wit.B6, cholekalcyferol - wit.D, kwas pteroilomonoglutaminowy - folian, monoazotan tiaminy - wit.B1, ryboflawina -wit.B2, cyjanokobalamina - wit.B12), barwniki: E 129 (dla smaków: truskawkowy, truskawkowo-bananowy, czarna porzeczka, wiśniowy i malinowy), E 110 (dla smaków: pomarańczowy, jogurtowo-waniliowy), E 150c (dla smaków: toffi, kawowy, czekoladowy, orzecha laskowego i cappuccino), E104 (dla smaków: bananowy, jogurtowo-cytrynowy i cytrynowy). Wartość odżywcza | na 100g
| 1 porcja (100g)
| Wartość energetyczna
| 1607 kJ/ 384 kcal
| 1607 kJ/ 384 kcal
| Białko
| 15 g
| 15 g
| Węglowodany
| 80 g
| 80 g
| w tym cukry
| 33,8 g
| 33,8 g
| Tłuszcz
| 0,5 g
| 0,5 g
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe
| 0,32 g
| 0,32 g
| Błonnik pokarmowy
| 0 g
| 0 g
| Sód
| 0,11 g
| 0,11 g
| Monohydrat kreatyny
| 1500 mg
| 1500 mg
| Tauryna
| 500 mg
| 500 mg
|
Aminokwasy | na 100g
| 1 porcja (100g)
| łącznie:
| 14500 mg
| 14500 mg
| w tym:
|
|
| L-kwas glutaminowy
| 2470 mg
| 2470 mg
| */**L-leucyna
| 1250 mg
| 1250 mg
| L-kwas asparaginowy
| 1570 mg
| 1570 mg
| *L-lizyna
| 1300 mg
| 1300 mg
| L-prolina
| 1100 mg
| 1100 mg
| */**L-walina
| 850 mg
| 850 mg
| */**L-izoleucyna
| 680 mg
| 680 mg
| *L-treonina
| 750 mg
| 750 mg
| L-alanina
| 660 mg
| 660 mg
| L-seryna
| 840 mg
| 840 mg
| */***L-fenyloalanina
| 720 mg
| 720 mg
| ***L-tyrozyna
| 810 mg
| 810 mg
| L-arginina
| 350 mg
| 350 mg
| L-glicyna
| 340 mg
| 340 mg
| *L-metionina
| 240 mg
| 240 mg
| L-histydyna
| 310 mg
| 310 mg
| L-cysteina
| 116 mg
| 116 mg
| */***L-tryptofan
| 180 mg
| 180 mg
|
* - aminokwasy egzogenne ** - aminokwasy rozgałęzione *** - aminokwasy aromatyczne
|