Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OLIMP SPORT PURE WHEY ISOLATE 95 600GRAM BIAŁKO

09-02-2014, 23:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 69.95 zł     
Użytkownik Interlek_pl
numer aukcji: 3933837393
Miejscowość Pajęczno
Wyświetleń: 4   
Koniec: 09-02-2014 23:17:52
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

OLIMP - SPORT NUTRITION
PURE WHEY ISOLATE 95 - PROSZEK 600 GRAM

Skład : 97,5% izolat białek serwatkowych, aromaty, kwas jabłkowy – regulator kwasowości, guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza – substancje zagęszczające, acesulfam K, sukraloza - substancje słodzące, witaminy (kwas L-askorbinowy - wit.C, octan dl-α-tokoferylu - wit.E, nikotynamid - niacyna, D-biotyna, octan retinylu - wit.A, D-pantotenian wapnia - kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny - wit.B6, cholekalcyferol - wit.D, kwas pteroilomonoglutaminowy - folian, monoazotan tiaminy - wit.B1, ryboflawina -wit.B2, cyjanokobalamina - wit.B12), barwniki: koszenila (dla smaku truskawkowego, truskawkowo-kiwi, wiśniowego, wiśniowo-bananowego), E 150c (dla smaku tiramisu, toffi, czekoladowego, ice coffee, kawowego, capucino, orzecha laskowego), ryboflawina, E 133 (dla smaku pistacjowego).

Działanie: OLIMP PURE WHEY ISOLATE 95 jest najwyższej jakości, czystym izolatem białek serwatkowych (WPI), wzbogaconym kompleksem witamin i składników mineralnych, zapewniających prawidłowy przebieg procesów metabolicznych przy zwiększonym wysiłku fizycznym i zwiększonym spożyciu białek. Izolaty białek serwatkowych charakteryzują się najwyższą wartością odżywczą spośród wszystkich białek pokarmowych. Pozyskiwane białka w procesie mikrofiltracji CFM , nie denaturowane, zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych - beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, laktoferyny, laktotransferyny, ceruloplazminy, fosfoglikoproteiny, proteazy i peptonów. Wysoka wartość odżywcza sprawia, że izolowane białka serwatkowe uznano za najwartościowsze źródło białka pokarmowego dla sportowców wyczynowych i osób aktywnych ruchowo. Wysoką wartość odżywczą zawdzięczają najwyższej, możliwej przyswajalności, warunkowanej idealną rozpuszczalnością i korzystnym ciśnieniem osmotycznym nie denaturowanych białek oraz optymalnym proporcjom aminokwasów egzo- i endogennych z wyjątkowo wysokim udziałem aminokwasów rozgałęzionych (BCAA) i glutaminy.

Wskazania: Dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko, dążących do szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej, głownie sportowców wyczynowych i ćwiczących rekreacyjnie.

Stosowanie: 1–3 porcji dziennie (rano po przebudzeniu, po treningu oraz przed snem). 1 porcję (30g – 90 jednostek = 3 miarki lub 5,5 płaskich łyżek stołowych) rozpuścić w 100ml wody. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

 

Komentarze

 

 

 

 

 

 

 

 

Interlek_pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone

Wykonanie Grzegorz Solarz