|
MATRIX pro 32 - WYSOKOBIAŁKOWY BATON "LOW CARB". Baton typu Meal Replacement o smaku aromatycznej czekolady w polewie czekoladowej. Duża dawka białka bez ryzyka obrośnięcia w tłuszcz. Doskonały jako posiłek po treningu, w szkole, w pracy i podróży. Znakomity dla ludzi będących na nisko węglowodanowej diecie LOW CARB. Słodzony Sukralozą. Niska zawartość tłuszczu.
- DUŻA ILOŚĆ BIAŁKA W MAŁYM BATONIKU
- NISKA CENA
- MAŁA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU I CUKRÓW
- ASPARTAM FREE
Wartość odżywcza |
na porcję 1 baton / (80 g) |
|
Wartość energetyczna |
1020 kJ / 243 kcal |
|
Białko |
25,6 g |
|
Węglowodany |
21,4 g |
|
w tym cukry |
2,9 g |
|
w tym poliole |
15,6 g |
|
Tłuszcz |
7,8 g |
|
w tym tł. nasycone |
3,5 g |
|
kwas linolowy |
1,4 g |
|
błonnik spożywczy |
1,0 g |
|
Witaminy i minerały |
na 100 g na porcję (80 g) |
|
Wit. A |
293,75 ?g |
235,00 ?g |
Wit. D |
2,13 ?g |
1,70 ?g |
Wit. E |
4,25 mg |
3,40 mg |
Wit. C |
18,75 mg |
15,00 mg |
(vit. B1) |
0,50 mg |
0,40 mg |
(vit. B2) |
0,69 mg |
0,55 mg |
Niacyna |
7,50 mg |
6,00 mg |
Wit. B6 |
0,63 mg |
0,50 mg |
Kwas foliowy |
83,75 ?g |
67,00 ?g |
Wit. B12 |
0,63 ?g |
0,50 ?g |
Biotyna |
62,50 ?g |
50,00 ?g |
Kw. Pantotenowy |
1,38 mg |
1,10 mg |
Wapń |
274,15 mg |
219,32 mg |
Fosfor |
450,36 mg |
360,29 mg |
Potas |
648,02 mg |
518,42 mg |
Żelazo |
6,75 mg |
5,40 mg |
Cynk |
4,00 mg |
3,20 mg |
Miedź |
0,50 mg |
0,40 mg |
Jod |
55,00 ?g |
44,00 ?g |
Selen |
23,00 ?g |
18,40 ?g |
Sód |
241,32 mg |
193,05 mg |
Magnez |
65,25 mg |
52,20 mg |
Mangan |
0,44 mg |
0,35 mg |
Składniki: Matrix pro 32 Protein blend?? [Białka mleka (kazeiniany wapnia i sodu, izolat białka serwatkowego), izolat białka sojowego, peptydy glutaminowe], polidekstroza, biała czekolada z substancją słodzącą [maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator-lecytyna, wanilia] , syrop sorbitolowy, hydrolizat żelatyny, gliceryna, kokos (2,0%), premiks witaminowo-mineralny, maltodekstryny, olej roślinny, fruktoza, aromaty, emulgatorlecytyna, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, substancja słodząca-sukraloza, sól.
|
|