OLIMP GAIN BOLIC 6000® to najwyższej jakości preparat do szybkiej budowy masy mięśniowej. Preparat pomocny dla ludzi opornych na zdobywanie nowych mięsni.
OLIMP GAIN BOLIC 6000® zawiera wyłącznie najbardziej ekskluzywne składniki tj kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko serwatkowe oraz jajeczne. Dodatek odpowiednio zestawionych porcji kreatyny, dekstrozy i tauryny w sposób zdecydowany przyspiesza i potęguje anaboliczne działanie gainera. Kompleksowa kompozycja odpowiednio zestawionych węglowodanów o zróżnicowanym indeksie glikemicznym, koncentratu białek serwatkowych WPC, kazeiny micelarnej, ultrafiltrowanego białka jaja, wzbogacona w odpowiednio dobrane porcje monohydratu kreatyny i tauryny potęgujących efekt anaboliczny preparatu.
Gain Bolic 6000® wzbogacony w witaminy i minerały, uzupełnia wszystkie składniki odżywcze, istotne dla szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej. Przeznaczony dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na energię i białko, ćwiczących rekreacyjnie i sportowców, dążących do szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej lub ogólnych zdolności wysiłkowych.
GAIN BOLIC 6000® pozbawiony jest tanich i mało przydatnych w sportach siłowych białek pszenicznych oraz laktozy -cukru mlecznego często wykorzystywanego w słabej jakości niskobiałkowych gainerach.
SKŁAD:
80% kompleks węglowodanowy (maltodekstryny, dekstroza), 15,5% kompleks białkowy (koncentrat białek serwatkowych, kazeina micelarna, ultrafiltrowane białko jaja), aromaty, monohydrat kreatyny, kwas jabłkowy - regulator kwasowości, tauryna, guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza - substancje zagęszczające, witaminy: (kwas L-askorbinowy - wit. C, octan dl-?-tokoferylu - wit. E, nikotynamid - niacyna, D-biotyna, octan retinylu - wit. A, D-pantotenian wapnia - kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny - wit. B6, cholekalcyferol - wit. D, kwas pteroilomonoglutaminowy - foliany, monoazotan tiaminy - wit. B1, ryboflawina - wit. B2, cyjanokobalamina - wit. B12), barwniki: koszenila (dla smaku truskawkowego, truskawkowo-kiwi, wiśniowego, wiśniowo-bananowego), E150c (dla smaku toffi, czekoladowego, ice coffee, kawowego, capucino, orzecha laskowego, tiramisu).
|