OLI-OLI
Olej do pieczenia w spray-u
Made in USA
Oli-Oli olej sojowy z mąką
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką" jednocześnie, szybko i równo.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie.
Skład
Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sposób uzycia
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 - 30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
Ilość powtórzeń: 462 razy
Kliknij
KUP TERAZ
odbierz Prezent
Do każdego zamówienia 1 opakowanie cukierków Sula bez cukru GRATIS