OLI-OLI Olej rzepakowy do smażenia 453g
Nie przywiera do patelni
Dietetyczny olej sprawia, że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń). Doskonały w dietach i odchudzaniu.
Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawiera cholesterolu, sodu ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę. Ekonomiczny i bezpieczny podczas odchudzania.
Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni. Nie przywiera do powierzchni.
Skład:
Kalorii |
0 |
Kalorii z tłuszczu |
0 |
% dzienne zapotrzebowanie |
Ogółem tłuszcze |
0g |
0% |
Tłuszcze nasycone |
0g |
0% |
Izomery kwasów tłuszczowych |
0g |
0% |
Cholesterol |
0mg |
0% |
Sód |
0mg |
0% |
Ogółem węglowodany |
0g |
0% |
Cukry |
0g |
0% |
Białko |
0g |
0% |
Sposób użycia:
- Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
- Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
- Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
- Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
- Ilość powtórzeń: 1550 razy.
Data przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy!(przeważnie rok, albo dłużej!)