|
|
884 [zasłonięte] 065 10-19h
[zasłonięte]@wp.pl 24h
|
|
|
|
odbiór osobisty - płatność tylko gotówką (nie akceptujemy przelewów przy odbiorze osobistym)
płatność przelewem
płatność przy odbiorze
|
|
|
|
wysyłka kurierem
wysyłka poczta polska
|
|
|
|
kupując na naszych aukcjach
akceptujesz regulamin
znajdujący się w zakładce
" O MNIE "
Zapraszam na resztę
naszych aukcji:
|
|
|
Oli-Oli do pieczenia ciast
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie.
Skład:
Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
- Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć
- Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
- Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
- Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
- Ilość powtórzeń: 462 razy
|
|