O nas
Pierwszy w Polsce Sklep Zielarsko - Medyczny
Dr. Max Polska jest jedną z czterech największych sieci aptecznych w kraju. Firma ma ugruntowaną pozycję na rynku farmaceutycznym i jest częścią międzynarodowego holdingu Dr. Max działającego również w Czechach i na Słowacji. W Polsce nasze apteki miesięcznie obsługują ponad 450 tys. klientów, realizujących zakupy w 67 placówkach na terenie całego kraju.
Kontakt
Sklep Zielarsko - Medyczny
ul. Spółdzielcza 1
Konstantynów Łódzki
Otwarte:
Pon - Sob : 9:00 - 21:00
Niedziela : 10:00 - 19:00
tel. 42 [zasłonięte] 60
e-mail:
[zasłonięte]@drmax.pl
Wysyłka
Sposób płatności:
Przelew na konto bankowe:
19 1750 [zasłonięte] 106400
0000 [zasłonięte] 135182
Wszystkie wysyłki realizujemy po wpłacie na konto, maksymalnie do 48h od zaksięgowania wpłaty.
Prosimy o wypełnianie formularza dostawy i zapłaty ułatwi nam to pracę i przyśpieszy wysyłkę.
Wzięcie udziału w aukcji oznacza zapoznanie się i akceptację regulaminu zawartego na stronie O Mnie
Możliwy odbiór osobisty:
Sklep Zielarsko - Medyczny
ul. Spółdzielcza 1
Konstantynów Łódzki
.
Olej z orzechów włoskich
tłoczony na zimno
idealny do stosowania
w kuchni śródziemnomorskiej
250 ml
Opis
Producent: "Oleofarm"
Typ preparatu: Suplement diety
Przechowywanie:Temperatura pokojowa
Skład
Olej z orzechów włoskich tłoczony na zimno. Może zawierać śladowe ilości oleju z orzechów lub oleju sezamowego.
Działanie
Olej z orzechów włoskich otrzymywany jest metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się delikatnym orzechowym smakiem oraz subtelnym zapachem. Jest doskonałym dodatkiem do sałatek, surówek oraz deserów podawanych na zimno. Świetnie nadaje się również do polewania ryżu, budyniu, naleśników, racuchów, ciast drożdżowych czy keksów.
Przeciwwskazania
UWAGA! Może wytrącić się naturalny osad. Może zawierać śladowe ilości oleju z orzechów lub oleju sezamowego.
Stosować wyłącznie na zimno – nie podgrzewać i nie smażyć na nim potraw, gdyż powoduje to utratę wartości odżywczych.
Data ważności 10.2015
Nr. produkcji 176B
Zobacz pozostałe preparaty :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|