Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OLEJ WRZECIONOWY DROSERA MS 10 OPAK. 20 L

21-01-2012, 15:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 410 zł     
Użytkownik profit-stat
numer aukcji: 2035580236
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 18   
Koniec: 17-01-2012 15:32:32
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

OLEJ WRZECIONOWY DROSERA MS 10
Obróbka metali
Wysokiej jakości wielofunkcyjne, nie zawierające cynku, oleje do obrabiarek.
ZASTOSOWANIA
􀁺 Prowadnice obrabiarek pracujące przy dowolnych prędkościach i obciążeniach (klasy 60 do 220).
􀁺 Układy hydrauliczne pomp hydraulicznych i silników (klasy 32 i 46).
􀁺 Skrzynki przekładniowe i mechanizmy napędowe wszystkich typów zarówno z mokrymi sprzęgłami elektromagnetycznymi jak i bez nich (klasy 68 do 220).
􀁺 Do wrzecion wysokoobrotowych (klasy 5, 10, 15 i 22 ) i do wrzecion o bardzo wysokich obrotach
(klasa 2).
􀁺 Szczególnie odpowiednie do centralnych systemów smarowania.
􀁺 Produkty smarne o szerokim zastosowaniu do wszystkich układów obrabiarek (hydraulika, prowadnice, przekładnie).
􀁺 Uproszczenie zapasów i obsługi, zmniejszenie kosztów.
SPECYFIKACJE
􀁺 ISO 6743/2: FD2; FD5; FD 10; FD 22; FD 32
􀁺 ISO 6743/4: HG32; HG 46
􀁺 ISO 6743/13 : GA68; GA100; GA150; GA220
􀁺 DIN 51502: CGLP46; CGLP68; CGLP100; CGLP150; CGLP220
􀁺 CINCINNATI MILACRON: P65-P62-P47-P50-P53-P45
􀁺 DIN 51517 Część 3: CLP46; CLP68; CLP100; CLP150; CLP220
ZALETY
􀁺 Doskonałe właściwości EP
􀁺 Doskonałe właściwości przeciwdziałające drganiom ciernym (stick-slip)
􀁺 Klasy 68 do 220 dobre właściwości adhezyjne
􀁺 Bardzo niski współczynnik tarcia
􀁺 Właściwości antymgielne
􀁺 Wysoki wskaźnik lepkości
􀁺 Całkowita kompatybilność z uszczelnieniami
􀁺 Niska temperatura płynięcia
􀁺 Bardzo dobra odporność na utlenianie
􀁺 Bardzo dobre właściwości antyrdzewne
􀁺 Bardzo dobre właściwości przeciwzużyciowe
􀁺 Bardzo dobra odporność na pienienie
􀁺 Dobra filtrowalność