Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OGÓLNA TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - NOWA 2013 opis

20-03-2015, 7:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 33 zł     
Użytkownik Ksiazki_Bielsko
numer aukcji: 5103583502
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 13   
Koniec: 20-03-2015 07:33:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

OGÓLNA TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 

PRACA ZBIOROWA  

INFORMACJE:



Wydawnictwo - SGGW

Rok - 2013

Stron - 180

Oprawa - MIĘKKA

Format - B5


STAN - NOWA





 

 

ZASADY:

Dane do przelewu:



* wszelkie pytania proszę kierować PRZED podjęciem decyzji o kupnie

* NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM KUPUJĄCYM O WĄTPLIWEJ REPUTACJI ALLEGRO

* wysyłka odbywa się w ciągu MAX. 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie

* wszystkie książki wysyłamy w kopertach ochronnych (istnieje możliwość odbioru osobistego po wcześniejszym umówieniu się


Więcej informacji na stronieO MNIE

REAL FOTO- wszystkie fotografie przedstawiają rzeczywisty stan książek

WYSTAWIAMY
FAKTURY VAT


Opis:

Wprowadzenie ... 7

 

1. Czyszczenie i sortowanie surowców

Alicja Ceglińska, Grażyna Cacak-Pietrzak ... 9

 

2. Rozdrabnianie

Grażyna Cacak-Pietrzak, Alicja Ceglińska ... 21

 

3. Zamrażanie

Andrzej Jarczyk, Stanisław Kalisz ... 31

 

4. Obróbka termiczna surowców

Marta Mitek, Joanna Niewczas ... 45

 

5. Pasteryzacja

Marta Mitek, Małgorzata Ziarno, Katarzyna Kycia, Krystian Marszałek ... 57

 

6. Sterylizacja termiczna

Lech Adamczak, Aneta Cegiełka ... 71

 

7. Filtracja

Andrzej Jarczyk, Andrzej Gasik ... 82

 

8. Ekstrakcja

Małgorzata Wroniak, Krzysztof Krygier ... 90

 

9. Tłoczenie

Małgorzata Wroniak ... 101

 

10. Suszenie rozpyłowe

Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński ... 112

 

11. Procesy membranowe

Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński ... 122

 

12. Procesy fermentacyjne

Iwona Ścibisz ... 135

 

13. Hydroliza enzymatyczna

Aneta Cegiełka, Tomasz Florowski ... 148

 

14. Wirowanie i homogenizacja

Antoni Pluta, Anna Berthold-Pluta ... 157

 

15. Koagulacja i żelowanie

Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Anna Florowska ... 169





PRZED PODJĘCIEM DECYZJI PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ ZE STRONĄ ,,O MNIE"


ZAPRASZAM NA INNE NASZE AUKCJE

POZDRAWIAM