Witam,
Odstąpię (30 tys.) lub podnajmę (1000 zł/mc) lokal gastronomiczny.
Pizzeria, kebab i posiłki typu fast-food+know how (ulotki+strona internetowa)
Lokal odebrany przez sanepid, HACCP, projekt technologiczny, wszystkie zezwolenia w tym pozwolenie od sanepidu na sprzedaż alkoholu.
Lokal 57 m2, pomieszczenia - wszystkie umeblowane i dostosowane pod sanepid (sala główna, obieralnia, zmywalnia, 2 toalety, zaplecze, 2 wejścia-rampa).
Lokal wyposażony w wszystkie urządzenia (piec do pizzy STALGAST jednokomorowy, profesjonalny stół do wyrobu pizzy + bemary, mieszarka do ciasta, grill do kebaba 4-palnikowy, nóż do kebaba (POTIS), duży bemar, 2 frytkownice, opiekacz do zapiekanek, opiekacz do bułek, sałaciarka+bemarki, roller do hot-dog, 2x stoły 2-metrowe ze stali nierdzewnej, SZAFA PRZELOTOWA ze stali nierdzewnej o nietypowym wymiarze-oszklona, okap 3m (przeprowadzona wentylacja, w każdym pomieszczeniu wentylator z zaworem zwrotnym) , zmywarko-wyparzarka, witryna chłodnicza, 2 zamrażarki, witryna na napoje, 2 stoliki dla 8 osób i 4 hokery, lada o dł. 6 m. wykonana pod zamówienie z płyty wenge i grube blaty robocze, 2 szafki: na odzież i szafka gospodarcza).
Dodatkowo dokładamy: 2 torby do pizzy, 1 torbę podgrzewaną na dania obiadowe, całą porcelanę znajdującą się w szafie przelotowej (w tym ok. 50 talerzy, 30 szklanek, zestaw filiżanek, sztućce i inne), blaszki do pizzy, deski do podawania pizzy, łopata do pizzy, 2 kosz wiklinowe do przechowywania chleba tureckiego.
Do dyspozycji także duża powierzchnia na budynku na baner reklamowy (stelaż), reklama podświetlana do zagospodarowania i potykacz.
Czynsz dla właściciela: 1500 zł./mc
Lokal zlokalizowany w kamienicy przy głównej drodze. Lokal działa od 6 miesięcy. Odstąpię z nagłych powodów osobistych.
Numer kontaktowy: 603[zasłonięte]605