Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Odlotowe łakocie + Owocowe fantazje

29-03-2015, 8:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 43 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 5132080860
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-03-2015 08:29:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 20

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

 
 

Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 20

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. 

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Priorytet - dopłata 1,50 zł

 
 

Odlotowe łakocie
Ciasta kremy i inne desery

 Wydawnictwo: Jedność

 ISBN:[zasłonięte]978-8360-802-0
 Format: 19.5x19.5cm
 Liczba stron: 96
 Oprawa: Gąbka
 Wydanie: 2014 r.

 Oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów.

Od kremu miętowego z porzeczkami i suflecików z kwiatami lawendy po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto.

 

Owocowe fantazje naleśniki tarty i musy
 Wydawnictwo: Jedność

 ISBN: [zasłonięte]978-8360-801-3
 Format: 19.0x19.5cm
 Liczba stron: 96
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 2014 r.

 Propozycje słodkich deserów z owocami w roli głównej oraz praktyczne porady,
pomocne dla każdego cukiernika amatora. Od bavarese z melona i brzoskwiń
w winie musującym po zabajone z karmelizowanymi jabłkami i palaczinki z malinami
i ricottą.

 

 Śliwki w syropie z lodami
 Bezy z kremem kasztanowym
 Brzoskwiniowa melba
 Mrożona zupa owocowa
 Naleśniki z figami i migdałami
 Wiśnie w alkoholu


Odbiorcy:
- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto przeczytać tę książkę
- zawiera niezbędne informacje o właściwościach poszczególnych owoców i sposobach
przygotowywania z nich nie tylko ciast czy naleśników, ale również przetworów czy sałatek
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza
w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

okładka