Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Odkrywanie wina - Joanna Simon - NOWA !

12-05-2015, 7:53
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 9.70 zł     
Użytkownik DeFacto_outlet
numer aukcji: 5319091110
Miejscowość Grodzisk Mazowiecki
Wyświetleń: 4   
Koniec: 12-05-2015 07:55:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

[zasłonięte]@defacto-outlet.pl

TEL. 22[zasłonięte]468-85

 

Zakupione książki wysyłamy do 48h od chwili zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

 

 

 

 

 

PayU

 

lub

 

Wpłata na konto:

TREGER AND CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

ul. M.Langiewicza 5

05-825 Grodzisk Mazowiecki

 

ING 
77 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]9530090 [zasłonięte] 304943

Dokonując wpłaty na powyższe konto proszę podać NICK oraz numer/y aukcji.

1. W tytule przelewu proszę o podanie wyłącznie swój NICK oraz nr aukcji.

 

2. Przy zamówieniu większej ilości książek ustalamy wspólny koszt wysyłki.

 

3. Na życzenie wystawiamy faktury VAT.

 

4. Nie wysyłamy książek za pobraniem.

 

Szczegółowy REGULAMIN dostępny w zakładce

"strona o nas"

 

 

 

Odkrywanie wina

 

 

Autor: Joanna Simon

Wydawnictwo: Hachette

Rok wydania: 2011


Format: 190x220mm

Ilość stron: 168

Oprawa: miękka

Waga: 470g

stan: NOWA

 

 

 9,70

 

 

DODAJ  WYBRANE  KSIĄŻKI  DO KOSZYKA  

POZNAJ  KOSZT  DOSTAWY DLA  CAŁEGO  ZAMÓWIENIA

KUPUJĄC NA NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ !!!

 

 

 

 

Wino rzadko kiedy ma smak winogron – najczęściej smakuje czymś zupełnie odmiennym. Kluczem do zrozumienia wina jest rozpoznawanie i zapamiętanie tych różnorodnych smaków. Ta wiedza wskazuje kierunki i pozwala sprawnie poruszać się w świecie win klasycznych, a także służy jako drogowskaz dla tych, którzy szukają dla nich alternatywy. W swojej książce Joanna Simon demaskuje mity krążące wokół wina, a także analizuje poszczególne elementy składające się na jego ostateczny smak.