Kontakt
[zasłonięte]@sklepbiegacza.pl tel.: 500 [zasłonięte] 540 lub 515 [zasłonięte] 212
Dane do przelewu
Dansport Oriona 36 44-117 Gliwice Multibank 78 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0170002 [zasłonięte] 080112
Koszt wysyłki
kurier DPD przedpłata 14zł pobranie 19zł
Zobacz nasze inne aukcje Zadaj pytanie
|
ODŻYWKA VITARGO GAINERS GOLD SASZETKA (2KG) WĘGLOWODANY
Napój uzupełniający glikogen z proteinami. Vitargo® Gainers Gold jest to unikalny węglowodan Vitargo® z bardzo wysoko gatunkowymi proteinami: białko serwatkowe, izolat białka mlekowego, alfalaktalbumina. Dzięki zawartości Vitargo uzupełnia bardzo szybko utracony glikogen jednocześnie organizm korzysta z protein, które szybko odbudowują tkankę mięśniową po wysiłku. Nowe badania naukowe prowadzone na temat tej mieszanki pokazują znakomite rezultaty. Vitargo®Gainers Gold to najefektywniejszy sposób odbudowy zasobów energetycznych po treningu/zawodach. Vitargo® Gainers Gold uzupełnia szybko i efektywnie proteiny i glikogen w mięśniach i wątrobie. Vitargo® Gainers Gold wyrównuje bilans energetyczny sportowca. Dlaczego sportowiec potrzebuje uzupełniania energii? Dzienne zapotrzebowanie energetyczne człowieka można podzielić na: zapotrzebowanie podczas spoczynku i zapotrzebowanie podczas aktywności fizycznej. Zawodnicy i bardzo często ambitni amatorzy podczas treningu/ zawodów tracą więcej niż połowę swoich zasobów energetycznych (normalnie sportowiec potrzebuje około 4[zasłonięte]000-50kcal/na dzień). Dla tych którzy trenują często i bardzo intensywnie zapotrzebowanie energetyczne może przekroczyć 10 000 kcal na dzień. (Taka ilość odpowiada 12-13 kg ziemniaków). Nie jest możliwe aby sportowiec mógł uzupełnić takie straty energii tylko poprzez posiłki. Vitargo® Gainers Gold daje właśnie takie możliwości (przy zachowaniu normalnych posiłków), aby nie tylko uniknąć negatywnego bilansu energetycznego, lecz również umożliwić odbudowę energii w mięśniach w formie glikogenu. To nie dotyczy tylko zawodów lecz również treningów gdzie można do 1 godziny po wysiłku uzupełnić utratę energetyczną (mięśnie, wątroba), która będzie miała wpływ na kondycję i zmniejszenie infekcji w organizmie. Tabela - przewodnik "Jak i kiedy używać VITARGO®" Skład: skrobia, białko serwatkowe, izolat białka mlekowego, alfalaktalbumina, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, aromat, glukonat wapnia, glukonat magnezu, substancje słodzące- aspartam i acesulfam K, barwnik (beta karoten). Uwaga !!! Produkt zawiera fenyloalaninę i nie może być spożywany przez chorych na fenyloketonurię. Nie poddawać gotowaniu.
Zobacz nasze inne aukcjeZadaj pytanie
|